Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz deli oluyordunuz ben degil.

Diagne, amrabat, tarik camdal, yigit gokoglan, trezeguet, dany, sekidika vs alayina saydirdim burada alinan veya alinmak istenen.

Sen orta sahanda son 5 yilda oynayan adamlara bir bak, profillerine bak. Sonra mhy yi koy bunlarin yerine!!

Sevilla da monchi itlik etmese gecen sene bizim orta saha belki Fernando-Lemina-Banega olacakti!!

he koray bi sen akillisin

Çok katılmıyorum. Cl'de oynamış tek oyuncuları Demba ba. İki senedir sol kanatta robinho, elia falan oynatıyorlar. Bu ikisindende iyi performans verir. Artı bir de CL tecrübesi var nihayetinde
Bize gelirken de vardı o tecrübe, 2 maçı elleriyle verdi portakal. Robinho da elia da babeli cebinden çıkartırlar.

EQHZA0IXUAA446D.jpg

Yeni stoperimiz. Artik benim gozumde the next big thing.

B ligi bu sene açılsa da bir seneliğine oraya göndersek bu cabezas'ı

Bedavaya sol ayaklı davinson sanchez almışız siz sakatlik falan diyorsunuz luyindama da benzer sakatlıktan çıktı aylardır maçı yok ama ikisi geçit vermeyecek bu sene

Hoşgeldin cabezas

Marcao da gider herhalde

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haberi paylaşan gazeteci oyuncunun iyi bir oyun u olduğunu ve şakatlığını da tamamen toparladığını iddia ediyor

Alternatif olarak bonservissiz düşük maaşlı adama bir şey demem de bu Cabezas muhabbeti umarım Marcao'nun satılmasına ön hazırlık değildir. Ozan Kabak da takımda kalıyorum dedikten sonra ansızın satılmıştı. Gönderilmesi istenen adamları gönderemiyorlar. Takımda en güvenilen bölgeyi ligin açılmasına 2 hafta kala bozarlarsa tüyü dikerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt