- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Çabezaz gardeşumu Yener beye emanet ediyruz allahun iznuyle revirumiz bi oyunci daha kazandi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kadın erkek ayrımı yapmıyorum ve şevkle paylaştığımı belirtmedimUlan mabadı gösteren bunlar iğrenç olan ben. İnşallah Ömer bayram da böyle forma tanıtımı yapar da aynı şevkle paylaşırsın.
hatayla ilgili bilgi paylaşımı yapmayalım
yönetim

he koray bi sen akillisin
TransferWeb sayfasına göre 16 milyon euro teklif gelmiş.Fatih hoca ve Marcao bu transferin şuan olmasını istemiyomuş..Yönetim Marcao'yu 1.4 milyona satıp Cabezası alarak kar ettiğini iddia edecektir.
marcao 8m euro + 500bin euro bonuslar.
TransferWeb sayfasına göre 16 milyon euro teklif gelmiş.Fatih hoca ve Marcao bu transferin şuan olmasını istemiyomuş..
Neredeyse 3-4 katı kar , satılması lazım.TransferWeb sayfasına göre 16 milyon euro teklif gelmiş.Fatih hoca ve Marcao bu transferin şuan olmasını istemiyomuş..
Bu yıl Marcao-Luyindama ikilisiyle devam etmek daha iyi.Zaten 6 ay sonra teklifler daha çok artar.Özellikle Luyindama'yı devre arası bi takım kesin alır..Belhandada bizi 9m den etti Hoca
boyle bir teklifi reddetmek ahmaklik olur ama inanmiyorum 16m teklif geldigine
Robinho sözlesmesi bitti veda ettiler. Elia da hollandaya dönduBize gelirken de vardı o tecrübe, 2 maçı elleriyle verdi portakal. Robinho da elia da babeli cebinden çıkartırlar.
Eljif-Vedat-Cenk gibilerin 18-30 milyon euro bonservis getirdiği yerde bu bonservisler Marcao ve Luyindama için az.En az 1 yıl daha oynamalılar..Neredeyse 3-4 katı kar , satılması lazım.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi