- 6 Eylül 2014
- 93.879
- 64.686
- 4.608
17.000 euro ile ihya olurlar herhalde oyle birsey yaziyorduFener davaları kazanmış iyi para gelecek at hirsizlarina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17.000 euro ile ihya olurlar herhalde oyle birsey yaziyorduFener davaları kazanmış iyi para gelecek at hirsizlarina
Transferi adam mi yapiyor bir yonetici haftaya diyor adamda haftaya diyor senin yonetimin beceriksizse adamin sucu neGalasevgisine hala inanan kaldı mı ya? Ona göre bu hafta bir transferi açıklıcaktık. Şimdi yine haftaya diyor. Haftayada sonraki hafta der.
Golü kim atacak bu takımda.Seri yerine daha skorer bi orta saha alınamaz mıLerma ve Seri ye tamamım ben
her zaman önümüzdeki hafta..Galatasaray, Lerma ve Seri için girişimde..Önümüzdeki hafta artık somut gelişmeler bekliyoruz..
[ @AliNaciKucuk / RadyoGol ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yuroda değilmiş yav. isviçre frangı17.000 euro ile ihya olurlar herhalde oyle birsey yaziyordu
Böyle işi uzattıkça sonu hiç iyi olmayacak o yüzden Seri yi alalım derimGolü kim atacak bu takımda.Seri yerine daha skorer bi orta saha alınamaz mı
?
3-5-2 geliyorLerma ve Seri ye tamamım ben
Bir galasevgisini savunucu kalmamıştı o da çıktı tam oldu. İstediğin habere inanmakta özgürsün, twitterda sürekli birileri gelip gidiyor bize. Ya tutarsa hesabı hepsi..Transferi adam mi yapiyor bir yonetici haftaya diyor adamda haftaya diyor senin yonetimin beceriksizse adamin sucu ne
Sen bu haberleri direk baskandan alsan onunda dedikleri tutmadiginda baskanada kolpaci dersiniz adi ustunde duyum transferin dunya kadar asamasi var her dedigi tutan duyumcu olmaz zaten ona muneccim denir bu kafa yuzunden seref aydin ve diger duyumcular formu terketti
size adam yarin saat 8 de gelicek diye duyum olcak yarin 8 de gelicek 8:30 olsa kolpaci damgasini yapistirin gitsin
Emre kaplan sığırına inandığımız yok zaten de bu herif anında damlıyor ya yalanlamak icin ona uyuz oluyorum.
yuroda değilmiş yav. isviçre frangı
gerçi bizim kurda hangisi önde bilmiyorum
Bu adam oyle bir adam degil isim verip kesin bizde demiyor ilgilenilen adamlarin isimlerini bile klup yararina sakliyor he su cabezasa balon demis adam gelirse evet ozaman patlamis olur ama gelmezse adamin guvenirligi tavan yapar piyasadaki en saglam duyumcu daha iyisi varsa onu takip edelimBir galasevgisini savunucu kalmamıştı o da çıktı tam oldu. İstediğin habere inanmakta özgürsün, twitterda sürekli birileri gelip gidiyor bize. Ya tutarsa hesabı hepsi..