Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda yüzünden günde 4 5 kez dursuna küfür etmek caiz midir acabaDüşük maaş almayı göze alsa Avrupa'dan bir takıma satardık iyi kötü. Eninde sonunda oraya gider. Ha 1 sene önce ha 1 sene sonra.
Lerma
Modric fred
Olmamasi için bi sebep yok
Bizim veremeyeceğimizi nereden çıkardın ben onu anlamadım. Fenerbahçe maaş verebiliyorsa biz hayli hayli verebiliriz. Hadi Fenerbahçe'nin başkanı ve yönetimi cebini açtı sonuna kadar ama biz de iş zora düşünce para bulup futbolcuların maaşlarını verdik her zaman. Mert Hakan bizden maaş alamayacağı için bize gelmeyip Fenerbahçe'ye gittiyse Allah akıl fikir versin kendine. Bizde azalan giderlerle birlikte maaş ödemesi problemi olmayacağı çok belli. Şampiyonlar Ligi gelirleri gitti evet ama bizim de maaş bütçemiz bayağı aşağı çekildi.O dönem bence kimse için cebinden para vermedi ama yeni sezon için adam gözü karartti önünde seçim var yani komple cebinden veriyor yoksa su transferlerin hangisini alabileceklerdi yani özetle mert karaktersiz olsada haklı bence biz bir söz vermişiz anlaşmaya uymamisiz
Hangı modricLerma
Modric fred
Olmamasi için bi sebep yok
belhanda yüzünden günde 4 5 kez dursuna küfür etmek caiz midir acaba
Fredi begenmıyorum ama lermaya olumlu bakarım
hoca fredi isterim derse olur derim
Bu adamın adı nedir@TNO1905: #ÖZELHABER
Galatasaray Oscar Cabezas ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncu yolda Pazar yada Pazartesi resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Bilgi Oscar Cabezas tarafından alınmıştır. Gerektiği takdirde ekran görüntülerini paylaşırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi