Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tabiki de uymaliyiz ama operasyonel olarak bu kadar kıt olunmaz.
Kaynak yaratacaksin belhanda babel gitmiyorsa mobbingle gondermeye calismayacaksin ver ellerine bonservislerini yada diagneyi kiraladigin gibi kirala maasini sen öde bonservis yazdir o parayi
Marcaoyu sat birseyler yap ligin baslamasina surda haftalar kalmis takimda os yok

Olmasi gereken oldu. Keske daha erken yapsaydik

yöneticilik tecrübesi konusunda ve hocanın bu konuda yöneticilere karşı daha ağır basması ile alakalı söylemleri çok doğru yannız.
aysal kendi yönetimine suikast yaptığından beri bu konuda hep kan kaybettik
çok şey kaybettik
Adam avrupa basari sansi 0 diyor. Ee nasil yapicaz bunun cevabini veremiyor. istiyor ki lise onu baskan yapsin. Bunlardan hicbir sey olmaz. Burada dalga gecilen abdurrahim bile olmaz. Benfica nasil bu kadar iyi onu bile bilmeden yonetime talip oluyorlar.

Adam avrupa basari sansi 0 diyor. Ee nasil yapicaz bunun cevabini veremiyor. istiyor ki lise onu baskan yapsin. Bunlardan hicbir sey olmaz. Burada dalga gecilen abdurrahim bile olmaz. Benfica nasil bu kadar iyi onu bile bilmeden yonetime talip oluyorlar.
ya genel olarak iyi niyetli konuşmuyor zaten o videolarda üstad. hani o konuşmları yaparken bile başkanlığa aday olacam diyemiyor beni desteklesinler aday olayım diyor.
burak elmasdan çok umudum vardı ama cengo yönetimine attığı kazık hayal kırıklığı oldu

ya genel olarak iyi niyetli konuşmuyor zaten o videolarda üstad. hani o konuşmları yaparken bile başkanlığa aday olacam diyemiyor beni desteklesinler aday olayım diyor.
burak elmasdan çok umudum vardı ama cengo yönetimine attığı kazık hayal kırıklığı oldu
abi bu adama o zaman da güvenemiyodum neci bu hep reklam peşindeydi tweetlerle

Faslıyı fesih yoluyla dehlemeye olumlu bakıyorum. Yalnız ikisi de para bir miktar para koparmaya çalışacaktır.

Hea Babel'i dehlemeye gerek war mı emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt