Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon her hafta mac var. türkiye'de bile böyle. futbola doyacagiz. premiyer ligi beklemeye gerek yok

aga ayıptır ama
marcao luyindama hariç hepsini her hoca ister zaten özel bi şey yok ki yıldız topcular hadi muslera toydu diyelim
e kardeş nzonzi gelip kötü oynayınca ft transferi demeyi biliyosunuz

iyi oynasaydı ve bu listede yer alsaydı her hoca ister dicektiniz

iyi iş valla anti terimcilik

bonservisi yok, 1 milyon euro maaşa gelsin işte. As oyuncu olmaz ama uzun maratonda tecrübesiyle katkı verir.
1 milyon euro maaş böyle maç kaçıran birisi için fazla.Geçen sene Şampiyonlar Ligi var diye yedek orta saha için bu maaşı verebilirdik.Daha az maliyete daha uygun maaşlara oyuncu bulunabilir..

bu sezon her hafta mac var. türkiye'de bile böyle. futbola doyacagiz. premiyer ligi beklemeye gerek yok
tumblr_msqyofxEhl1rcef12o1_400.gif

Bu gidişle futboldan soğucaz gibme geliyor, kadroyu görünce

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
futbola doyacagiz derken ekibimizi kast etmedim ama yabanci siniri düsmemisken bu sene yine iyi kötü biraz top oynarlar, fazla fazla zorunlu yerli oynatma kurali dayatilirsa top falan oynanmaz. gerci ben o kuralin uygulanacagini sanmiyorum.

e kardeş nzonzi gelip kötü oynayınca ft transferi demeyi biliyosunuz

iyi oynasaydı ve bu listede yer alsaydı her hoca ister dicektiniz

iyi iş valla anti terimcilik
nzonzi terimin idmanlarını tiye aldı kötü oynamayı geç
lemina ve seri de bu listeye girebilecek topcular, hiçbirini oynatamadı seri'nin asıl rolünü ligin bitmesine birkaç hafta kala anlayan bi td artık

30 yaş üstü yüksek maaşlı transferlere gerek yok sonra gönderemiyoruz,artık emeklilik ikramiyesi ödemeyelim alabiliyosak genç en kötü kiralık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt