- 18 Mayıs 2011
- 53.256
- 57.169
- 4.613
Çok farklı oyuncular , bize birtane yardıran kanat lazım Onyekuru Bruma Keita gibiOnyekurunun yerine emre kılınç diyenler var,boşluğu dolmuş yani..
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok farklı oyuncular , bize birtane yardıran kanat lazım Onyekuru Bruma Keita gibiOnyekurunun yerine emre kılınç diyenler var,boşluğu dolmuş yani..
Hayırlı olsun renktaş modrici ima etmiş onun lakabi olsu olacaktı yanlış hatirlamiyosamAlbayrak transfer sorusuna “Birşeyler olmasa da kesin birşeyler oldu yada olacak” şeklinde cevap verdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle zaten alinmazsa hoca 10. maça kalmadan devre arasını işaret eder...Çok farklı oyuncular , bize birtane yardıran kanat lazım Onyekuru Bruma Keita gibi
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Ölmüş adamı dövmez insallahhoca birandı dövecek az sonra
hoca birandı dövecek az sonra
.Mustafa Yumlu'nun Fenerbahçe ile görüştüğü iddiaları ortaya çıkınca Galatasaray rotayı Mustafa Yumsuz'a çevirdi. (@ckstatistic)
hoca birandı dövecek az sonra
Tudorlu ilk mac dedigin Rize maciysa zor bulursun. Bjk maci belki bulunabilirTeşekkür ederim cevap için onlar kısa videolar tudorlu ilk maçı arıyorum
Feguli yi saymada sen ben bilr ondan iyiyiz. onyekuru ayrı olay bütün savunma herifi tutayım derken uğraşıyor yinede tutamiyolarEkli dosyayı görüntüle 91096Ekli dosyayı görüntüle 91097
Emre ikisinden de daha fazla dribbling yapmis
dursun ozbegı yeglerımburak elmas goreve
www.instagram.com
Teşekkür ederim cevap için onlar kısa videolar tudorlu ilk maçı arıyorum