Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yönetim istifa felan diyosunuz ama ben bu yönetimin komisyoncu olmamasını seviyorum hadi yeni yönetim geldi diyelim bi ton borca sokuyorlar sonra bitane o tayfadan başkan adayı bulamıyoruz abdürrahim başkan ve mustafa başkan gibi insan tasin altına elini sokuyor bak seneye ffp bitecek kactane başkan adayı çıkacak sonra onlarda ffp lik edip kaçıp gidecek
Vallaha kardesim bu menejer dvila verilen paralari görunce ne diyecegime sasiriyorun

Adjustments.webp

Gram heyecanlandırmıyor

kesınlıkle dogru fenerlıler bile koç olmasan batıgız diyorlar ki kocun bu yıl seçim senesi o yuzden açtı kesenın agzını bir daha nah açar

ben herzaman söyleyürom bu ülkenin aristoktrat kesımının cogunlugu bizden kökenleri hep liseli ali sabancı misal koyu galatasaraylı ama adamı kulube cekemiyoruz yahu enka holdingin eski patronu rahmetli şarık tara evine bayrak asan bir adam ogluda öyle ama biz enkadan zırnık alamıyoruz misal

bunlar gbi yüzler var yüzler
liseye cok kızıyorum fosiller yüzünden ama diger kulüplere göre üyeleri çer çöp olmayan kaliteli üye secen tek kulubuz fenerin üyelerini anlatmama gerek yok
ama bu yönetım miadını doldurdu düşün 3 yıl icinde 1 kez bile hocaya zamanında kadro teslim edilmede hep son güne bırakıldı suçu ne bu adamı?
hoca apoyu sevmese ve baskanın saglık durumundan dolayı vicdan yapmasa bnce coktan secım lafını kullanırdı
Bu söylediklerine katılıyorum. Bence de en kaliteli üyeler bizde ama ultra zenginleri çekemiyoruz. İki kez çektik aslında. Cem Uzan elinden geldiğince yardım etmişti zamanında. Ondan sonra Ünal Aysal da ultra zengin olarak gelip başarılar elde etti ama işte bu saydığım kulübü bir yere taşımaya çalışan zenginler bırakınca camia olarak yörüngesinden çıkmış gezegen gibi oradan oraya sürüklendik maddi olarak. Şu anda Mustafa Cengiz'in benim gözümde tek bir hatası var. O da dediğin gibi transfer komitesini sadece Abdurrahim Albayrak'a emanet etmesi. Ona rağmen iyi kotardı bence camia bu dönemi. Önümüzdeki sene zaten ya başkan bırakır ya da yönetim kadrosunu yenileyerek devam eder. Ben transfer komitesinin başına profesyonel birilerinin gelmesi halinde Mustafa Başkan'a bir itirazı olacağını sanmıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 91099

Diagne: biz de yarim sezon 12 mac 10 gol, Falcao: butun bir sezon 16 mac 10 gol. "Beyinsiz" Diagne'nin istatistiklerine iyi bakin.

Taraftari, hocasi, baskani, yoneticisi, hakkini yediler kral...

Ekli dosyayı görüntüle 91100

Le combat continue

Iste tam da bu yuzden Alex Ferguson "Istatistik mini etek gibidir, bir cok sey gosterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez." demiştir.

Diagne pen6 golcusu GS ın. Baska bi halta yaramaz.

Hoş Falcao da sakat.

Dogrusu 2 sinin de satilmasi. Toplamlari 1 Gomis etmiyor işte. Ama onlari alacak enayi de yok bizden baska.

Yonetimin ve tüm GS lilarin yapmasi gereken ozelestiri var burada.

Iyi adam zam istemişse kovma, ikna et, orta yolu bul. Tarihimiz bu hatalarla dolu. Falko, Stumpf, Mondragon, Melo ve en son Gomis zam istedi diye kovuldu. Sonuc?? Devasa zarar. Bu 5 futbolcu 10 tl icin kovulduysa zararimiz 500 tl falan oldu!!

Taraftar da ders cikarmali.

Gomis guldu gitsin diye embesil gibi ifb basininin gazina , twitterdaki ergenlerin gazina gelmiyeceksin. Sonra CL de 2.turdan olur 15 milyon euro kaybeder uzerine 13 Milyona Diagne, Andone, Falcao, Mitroglu falan alip tonla para kaybedersin ve hala golcü ararsin!!

Sneijder göbekliymis diye ayni tiplerin gazina gelmeyeceksin, sonra yukaridaki seni sut, pas, gol atamayan GS tarihinde 10 numarayi giymis en yeteneksiz futbolculardan belhanda ile cezalandirir!!

Melo gitsin artik bitti diye onu yollamak isteyen demiroren basininin gazina gelmeyeceksin. Hamitin 1 yilda ayaga kalkamadigi ameliyattan 3 ayda donup Melosuz her mac gol yiyen GS in son 7 mac Melo ile GS in neden gol yemedigini iyi anlayacaksin.

İfb camiasi ve twitter ergenlerinin gazina gelip FT yi taktik bilmiyor , yaslandi vs diye linc etmeye kalkmayacaksin sampiyonluklarinin ve avruoa kuoani kazandirmis efsane hocani her camia kendi FT ini yaratmata calisirken. Sonra Tudorlara vs lere kalir rezil rusva olursun.

Simdi de birilerinin gazina gelip geldiginden bu yana kar aciklayan, uefa dan ceza almamizi engelleyen sampiyonluklar ve derbi galibiyetleri yasatan yonetimi yine ifb basini ve twitter ergenleri istedi diye linç etmeye kalkmayacaksin. Abuk subuk orta saha oyunculari almak yerine butce ve dogru oyuncu pesinde kosuyor olabilirler. Gectigimiz yil Fernando-Banega-Lemina orta sahasi planlayan, olmayinca Seri-Nzonzi-Lemina alan yonetimin vizyonunun cogu taraftardan çok öte oldugunu kabul edeceksin ki bu yonetimi gonderip de tipki Gomisi yollayip Diagne, Falcao, Andone, mitroglu koyup hala Gomisi arar duruma dusmeyelim, ayni salakliklari tekrar tekrar yasamayalim! ;)

Son düzenleme:
Iste tam da bu yuzden Alex Ferguson "Istatistik mini etek gibidir, bir cok sey gosterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez." demiştir.

Diagne pen6 golcusu GS ın. Baska bi halta yaramaz.

Hoş Falcao da sakat.

Dogrusu 2 sinin de satilmasi. Toplamlari 1 Gomis etmiyor işte. Ama onlari alacak enayi de yok bizden baska.

Yonetimin ve tüm GS lilarin yapmasi gereken ozelestiri var burada.

Iyi adam zam istemişse kovma, ikna et, orta yolu bul. Tarihimiz bu hatalarla dolu. Falko, Stumpf, Mondragon, Melo ve en son Gomis zam istedi diye kovuldu. Sonuc?? Devasa zarar. Bu 5 futbolcu 10 tl icin kovulduysa zararimiz 500 tl falan oldu!!

Taraftar da ders cikarmali.

Gomis guldu gitsin diye embesil gibi ifb basininin gazina , twitterdaki ergenlerin gazina gelmiyeceksin. Sonra CL de 2.turdan olur 15 milyon euro kaybeder uzerine 13 Milyona Diagne, Andone, Falcao, Mitroglu falan alip tonla para kaybedersin ve hala golcü ararsin!!

Sneijder göbekliymis diye ayni tiplerin gazina gelmeyeceksin, sonra yukaridaki seni sut, pas, gol atamayan GS tarihinde 10 numarayi giymis en yeteneksiz futbolculardan belhanda ile cezalandirir!!

Melo gitsin artik bitti diye onu yollamak isteyen demiroren basininin gazina gelmeyeceksin. Hamitin 1 yilda ayaga kalkamadigi ameliyattan 3 ayda donup Melosuz her mac gol yiyen GS in son 7 mac Melo ile GS in neden gol yemedigini iyi anlayacaksin.

İfb camiasi ve twitter ergenlerinin gazina gelip FT yi taktik bilmiyor , yaslandi vs diye linc etmeye kalkmayacaksin sampiyonluklarinin ve avruoa kuoani kazandirmis efsane hocani her camia kendi FT ini yaratmata calisirken. Sonra Tudorlara vs lere kalir rezil rusva olursun.

Simdi de birilerinin gazina gelip geldiginden bu yana kar aciklayan, uefa dan ceza almamizi engelleyen sampiyonluklar ve derbi galibiyetleri yasatan yonetimi yine ifb basini ve twitter ergenleri istedi diye linç etmeye kalkmayacaksin. Abuk subuk orta saha oyunculari almak yerine butce ve dogru oyuncu pesinde kosuyor olabilirler. Gectigimiz yil Fernando-Banega-Lemina orta sahasi planlayan, olmayinca Seri-Nzonzi-Lemina alan yonetimin vizyonunun cogu taraftardan çok öte oldugunu kabul edeceksin ki bu yonetimi gonderip de tipki Gomisi yollayip Diagne, Falcao, Andone, mitroglu koyup hala Gomisi arar duruma dusmeyelim, ayni salakliklari tekrar tekrar yasamayalim! ;)

Bu haftada bitti.Yine boş geçtik.Kaldı tam 2 hafta liglerin başlamasına.İnanılmaz ama tam orta saha orijinli tek futbolcumuz var oda Taylan .Hala aceleye gerek yok diyen pollyannalarda var tabi.

Anlaşılan oyunculardan bir tanesi Seri olmayacak ise, ilk maça Taylan-Ömer orta sahasıyla çıkacağımız garantilendi bugün itibariyle.

Günaydin Renkdaşlar, Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır
P7191773.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt