Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezona böyle gireceğiz yani o kadar da kötü değil sanki

dl8ah9.png
Arda, Falcao ve Feguli'nin birlikte oynadığı her kadro delik deşik olmaya mahkumdur. Hocamızın bunu anlaması için illa ki kötü sonuçlar almamız gerekmiyordur umarım..

sezona böyle gireceğiz yani o kadar da kötü değil sanki

dl8ah9.png

Herkes yerine gecmeli.

--‐-----------------Falcao----------------

Emre---‐----------Arda--------------Feghouli

----------------Transfer---------Transfer

Bence bu transfer yazan 2 merkez orta saha, onye gibi hizli kanat sartoglu sart.

Para olursa 10 numara. Ama 3 transfer olmazsa olmaz. Hizli kanat bjk ye 30 dk da tecavuz etti 3 gun evvel.

Dorukan'i filan vermez Beşiktaş.Masa başı haber.Mundar ederler yinede bize vermezler.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Transfer Transfer
Emre Feghouli Arda
Falcao

Böyle bir şey olacak gibi. Kalite yüksek hem ileride hem defansta. Muslera kasımda dönecek o yüzden yazıyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadroda orta sahalar iyi olursa basarili olmamızın tek şartı Arda ve Soso'nun efsane performans göstermesi olur. O da olabilitesi olan bir ihtimalmi bilemedim.

Bize yırtıcı ,tempolu,hizli adamlar lazım.Arda, Feghouli,Falcao ile filan bu işi yurutemeyiz.Üçüde zeki,yetenekli vs vs.Ancak günümüz futbolunda tek başına işe yaramıyor bu işler.

Galatasaray'da çok önemli gelişmeler var arkadaşlar..

Öncelikle hoca takımda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.Feghouli tekrar sağa , emre kılınç ise sola çekilecek arda ise sahte forvet olarak falcao'nun arkasında oynayacak.Orta sahada donk ve belhanda'nın yeri sağlam.

Abdurrahim Albayrak şirket minibüslerinin bir lastik firması ile yapacağı anlaşmayı revize etmek üzere bursa'ya gitmiş.

Şükrü Hanedar ingiltere'den dönüyor , covid testi tutarsız çıkınca testi tekrarlanmak üzere uçağı yarına alınmış.

Mustafa Cengiz FİFA anketi hakkında açıklama yapmak üzere canlı yayına çıkacakmış.Çok sert sözler sarf edeceği konuşuluyor.

feghoulinin takıma belhandadan daha çok zarar verdiğini ne zaman anlayacağız acaba? adam halı saha topçusu gibi takılıyor diğeri yetersiz de olsa mücadelesi var en azından

Emre Kilinc hakkindaki gorusun nedir
Bizde basarili olacagini dusunuyor musun
Ben Mert Hakan'ı istiyordum esasında lakin pandemi sonrası performansı ve her büyük maçta rakiplerin içinden geçmsiyle Emre öne geçti.

Emre'nin başarılı olması takım yapısıyla alakalı, sıkıntılı ve ağır bir takımda fark yaratmaz ama takım iyi olursa o da çarkı döndürür.

arda 11 oyuncusu olamaz ilk 8-10 hafta kendini sonradan girerek göstermesi çok iyi işler yapabilmesi lazım ki formayı kapabilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt