Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Mert Hakan'ı istiyordum esasında lakin pandemi sonrası performansı ve her büyük maçta rakiplerin içinden geçmsiyle Emre öne geçti.

Emre'nin başarılı olması takım yapısıyla alakalı, sıkıntılı ve ağır bir takımda fark yaratmaz ama takım iyi olursa o da çarkı döndürür.

Boluspordan beri bize yaziliyor ben hep anadolu topcusu olarak gordum gecen seneki performansi da buna dahil.
Dedigin gibi gecis hucumlarini iyi yapan dinamik bir takimda is yapabilir belki ama ben bizde tutunamayacagini dusunuyorum umarim yanilirim

Açıklamaların tümü doğru.

Her sene oyuncu satmalıyız diyor, haklı. Takım bütçesi 16.5 m euronun altına inmiş üstüne geliştirmeli ve yetiştirmeliyiz diyor.

Aldıkları oyuncular iyi çıkmayabilir belki ama bu yapıda devam ettikleri sürece finansal anlamda sürdürülebilir bir noktadalar.

Boluspordan beri bize yaziliyor ben hep anadolu topcusu olarak gordum gecen seneki performansi da buna dahil.
Dedigin gibi gecis hucumlarini iyi yapan dinamik bir takimda is yapabilir belki ama ben bizde tutunamayacagini dusunuyorum umarim yanilirim
Tek başına takımı taşımasını kimse beklememeli zaten ama bitiriciliği iyi, o açıdan fark yaratabilir.

Trabzonspor'da Başkan Ağaoğlu teklif gelen 2 oyuncuyu açıkladı.

Açıklamalarda bulunan Ağaoğlu "Uğurcan, zaten spekülasyonun dışında kalsın. Ekuban’ı, New Castle mi dediler, Celtic mi dediler. 6 milyon Euro ile gelmiş, ben demişim 10 milyon Eurodan aşağı olmaz. Alakası yok. Çok ciddi iki oyuncumuz için teklif geldi. Bunlardan biri Uğurcan Çakır, bir diğeri Sörloth için Lepzing.. En ısrarcı kulüp için Lepzing.. Sörloth, Avrupa kulüplerinin gündeminde olan oyuncu. Onun haricinde başka oyuncumuzla teklifle karşılamadık.

Beklentilerin altında olan teklifler. Beklentilerin altında olan tekliflere evet demeye hiç niyetimiz yok. Biz zaten transfer limitinden dolayı, UEFA’nın Finansal FAirplay Kurallarından dolayı sınırlı bütçeyle hareket etmek zorunda olan kulübüz." ifadelerini kullandı.

Belhandasız kadrolar yazıldığını görüyorum renktaşlar ne zaman bu kadar umutla doldu böyle ;D

Ya şu Sorloth'u biz niye almadik? Niye hic gundeme gelmedi? Allah'in Cek liginde bir tane averel buldular da bu adami EPL'de nasil bulamadilar? Eminim tek macini dahi izlememislerdir, istatistiklerine bakip 1 2 gol gorunce işe yaramaz demislerdir

Trabzon sarr için uğraşıyormuş hocaları chelseali olduğu için bir ihtimal kiralayabilirler Ama zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt