Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehter takımı gibi bitireceğiz işteTakımda orta saha yok ama ofansif kanat da yok. Topla giden adam eksiltebilen hızlı şimşek gibi biri lazım hatta 2 tane, 40 küsür maç nasıl geçecek?
Mallik yapip Bruma'yi kacirmamak lazim.Takımda orta saha yok ama ofansif kanat da yok. Topla giden adam eksiltebilen hızlı şimşek gibi biri lazım hatta 2 tane, 40 küsür maç nasıl geçecek?
Acur fortuna yi neden aldigini saniyordunuz
Yaz oradan 5 m euro kiralama ücreti
huylu huyundan fener şikeden vazgeçmez aziz gelir ali gelir ali gider veli gelir bu düzen(şike) devam ederAcur fortuna yi neden aldigini saniyordunuz
Böyle birsey ne zaman olcak diye bekliyordum
Adalet sasmaz insallah pislikleriniz ortaya cikar isleriniz rast gitmez sikeci kusbeyinliler
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İmkansız. 1 ortasaha alırlarsa öpüp başımıza koyalımDirek 11 oyuncusu olarak; 2 orta saha, 1 ofansif kanat,
Rotasyon için: (Linnes giderse) sağ/sol bek ofansif orta saha
Bu transferler yapılmadan şampiyonluktan bahsetmeyin bana.
Maçları izlemeye gerek yok o vakit , geçen seneye benzer bir sezon olur.İmkansız. 1 ortasaha alırlarsa öpüp başımıza koyalım
Direk 11 oyuncusu olarak; 2 orta saha, 1 ofansif kanat,
Rotasyon için: (Linnes giderse) sağ/sol bek, ofansif kanat
Bu transferler yapılmadan şampiyonluktan bahsetmeyin bana.
Bu idealsa biz bitmişiz hoca da sezon sonu gider.İdeal 11 büyük ölçüde belirlendi... Savunmada Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Saracchi; ön liberoda Donk; kanatlarda Emre, Arda, forvette Falcao, arkasında Feghouli olacak.
Ali Naci Küçük