Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok merak ettiğim şey bunca zaman bekleyip, yine takımında istenmeyen orta sahaları kiralık olarak mı alacağız? Yoksa bütçe dahilinde genç ve potansiyelli oyuncular mı alacağız?

1598604983036.webp
1598605004005.webp

Oscar Cabezas'ın menajeri Kormac Valdebenito: "Galatasaray, oyuncuyu soruşturdu ancak söylendiği gibi bir anlaşma yok. Türkiye'ye gitmek için bilet falan da almadı."

Belçika medyasına göre Jonathan Bolingi, Ankaragücü için sağlık kontrollerinden geçti.

Anladık şu transfer dönemi bitip lig başlasın bir an önce sene sonunda ne yönetim kalır ne hoca bu ney böyle bir sene forvetsiz başla bir sene stoper olmadan sezonu tamamla bir sene orta saha olmadan sezona başla koskoca Galatasaray'ı düşürdüğünüz hale bak

Onyekuru Monacospor'da tutmayacak belli. 6-7m opsiyonla 1 sene daha kiralayalım. Sezon sonunda da Luyi ya da Marcao iyi bir fiyata giderse bonservisini alırız.

1 Ekim'den itibaren maçlar seyircili ve kapasite yüzde 30 diyorlar. Fener maçı milli aradan sonra olursa durumumuz ne olur.?

ben ads kadar vasat yönetilen bir takım görmedim ulan madem TD değiştirecen niye eski teknik direktörün istediği oyuncuları kampa alıyorsun Geçen sene de devre arası 10 transfer yapıp 2. hafta TD değiştirdiler Çok ilginç yönetim şekli var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt