Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tinercılerın sıcak paraya ihtiyacı var bence balon haber

bu transfer dönemınde hocanın bu denlı sessiz ve tepkisiz kalmasını anlamadım yönetim hiçbirşey yapmadıgı halde hala susuyor

hoca saglam bir tepki koysa haftasna kalmaz secım olur

Dorukhana kim sıcak para verir ancak çek senetle satarlar

20200828_125932.webp
ORTA SAHA ISTIYORUUUUUUMMMM

İdeal 11 büyük ölçüde belirlendi... Savunmada Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Saracchi; ön liberoda Donk; kanatlarda Emre, Arda, forvette Falcao, arkasında Feghouli olacak.

Ali Naci Küçük

Donktan bu saatten sonra bir yol olmaz yanından geçene gölge pres bile yapamaz.. kadro kağıt üstünde fena değil feghouliyi ortada kullanmak en mantıklısı ardaya deginmiyorum bile kadronun en zayıf halkası zaten.. donk oynayacağına harbi harbi Ömer oynasın

geçen sezon emre mor, jimmy, ahmet, selçuk 25 milyona yakın para kazandılar ama katkı sıfır.
sıfır katkıyı! atalay, emin, yunus ve ali yavuz da verirdi.
kimse ozan gibi bir anda yıldız olmalarını beklemiyor ama sıfır katkıyı! bedavadan biraz daha pahalıya yapabilirlerdi.
taraftarın anlatmak istediği budur.

28 Ağustos 2020 13:01 · gurrpegi
biz bunları donk-maicon forvet hattı ile maça çıktığımızda söylemiştik ama hain ilan edildik o günlerde.

Arkadaşlar konu dışı olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Galatasaray App üzerinden forma siparişi vereceğim ancak formanın arkasına isim yazdırmak için seçeneği bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Bir taraftar: "Bana fikrini söyle. Sence Belhanda bu sezon Galatasaray'dan ayrılabilir mi? İlgilenen takımlar var mı?"

@ManuLonjon: "Haftada 1-2 defa Belhanda dedikoduları çıktığında mesajlarınızı cevaplıyorum. Mesela Suudi Arabistan'da sezon henüz bitmedi. İşler değişebilir."

Bu haber doğru mu?
Belhanda konusunda bu heriften başkası yalan

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

vizyon yerlerde taraftar coubaliy icin cabalıyor ınstagramda

takımın forvetı falcao farkındasınız umarım coubaliy kımde yalvarılıyor

Taraftar inanılmaz.Transfer olsunda ne olursa olsun modunda..Heleki genç oyuncu saplantısı varki inanılmaz.Tabiki herkes ister genç oyuncuyu ama arkadaş kayserispora oyuncu almıyorsun..İşte böyle taraftarımız olduğu için, bizde beceriksiz yöneticiler bitmiyor...

Genç oyuncu almak kolay zannediyorlar.Galatasaray seviyesinde bir miyona oyuncu aranıyor.

Taraftar inanılmaz.Transfer olsunda ne olursa olsun modunda..Heleki genç oyuncu saplantısı varki inanılmaz.Tabiki herkes ister genç oyuncuyu ama arkadaş kayserispora oyuncu almıyorsun..İşte böyle taraftarımız olduğu için, bizde beceriksiz yöneticiler bitmiyor...

Genç oyuncu almak kolay zannediyorlar.Galatasaray seviyesinde bir miyona oyuncu aranıyor.
Parayla alakası ne? 13 milyona aldığın adam uydu mu? Adam 500 bine Mahrez, 1 milyona Bennacer alıyor onlar o seviyeye uyuyor ya?

Manu Lonjon ilk defa Belhanda'nın gidebileceğini ima eden bir şey yazdı, onu da silmiş galiba.

Ama gidecek artık bu kesin gibi. Kadrolarda 10 numaraya Arda ya da Feghouli yazmanın bi anlamı yok, Belhanda giderse illa ki hücuma yönelik bir orta saha da alınır. Feghouli-Emre kanatları geçen sezon başına göre hızlı ama yine de ağır. Feghouli'yi de satabilirsek tam anlamıyla iyi hissettiren bir kadro gelir ama orta sahaya gelecek adamlar dinamik olursa kanatların ağırlığı bu kadar sırıtmaz.

nerede bu transferler
vallahi rezalet
billahi rezalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt