Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru çok memnun halinden.

Monaco TD'si de memnun. Ligdeki en iyi 2 kanat oyuncusu bizde diye röportaj veriyor. Onyekuru ve Gelson için. Onyekuru da Monaco'ya geri dönünde evime geldim tarzı açıklamalar yapmıştı.

Onyekuru işi mümkün değil bence.
Bence biz bu yaklaşımdan ders almalıyız.
Hem yönetim, hem teknik ekip, hem taraftar.
Adamlar kiralayacaksa bile futbolcusunu parlatıyor.

Biz adamı yerin dibine sokup sonra neden istediğimiz fiyata satamıyoruz diye dövünüyoruz..

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru çok memnun halinden.

Monaco TD'si de memnun. Ligdeki en iyi 2 kanat oyuncusu bizde diye röportaj veriyor. Onyekuru ve Gelson için. Onyekuru da Monaco'ya geri dönünde evime geldim tarzı açıklamalar yapmıştı.

Onyekuru işi mümkün değil bence.
Çokta önemli değil Onyekuru olmazsa başka bir hızlı kanat bulunabilir. Ama ben yine de küçükte olsa bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.

Lerma zu GS
Dorukhan zu GS
Ndao zu GS
Coulibaly zu GS
Onyekuru zu GS

bu kadarı gelirse öpüp başımıza koyalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parayla alakası ne? 13 milyona aldığın adam uydu mu? Adam 500 bine Mahrez, 1 milyona Bennacer alıyor onlar o seviyeye uyuyor ya?

sıradan sokaktan birisini getir diagneye 13 milyon vermez.Etmeyeceğini bilir.Bu adamlar hala bu klüpde transsfer yapıyor.

Yahu hala neyi savunuyorsunuz.Tarihimizdeki transferlere bak bakalım bir kaç milyon alınan hangi oyuncu tutmuş.
Daha geçen gün paylaştım 2000 den bu yana yapılan tüm yabancı transferlerini.
sen mahrez gibi bennacer gibi adamları bulmak için çok transfer yapman lazım.Senin orta sahada oynayacak bir tane as oyuncun yok.kırk yılda bir tutturabileceğin isimler yazma buraya. gerçekci olun biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt