Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya bak ciddi ciddi yazmış birde ali naci kolpacısı bu kadro küme düşer be
Feghouli kalırsa, bu maaş ile yedek olmaz. Bana göre olur, ama Terim yapmaz. Scott Piri ye çok iş düşüyor.

Feghouli artık bana göre de ancak Playmaker olur. Kanat mevkisini kaldıramaz, kaldıramadı...

Maç içi merkez de oynar:

Omarinho____ DCM ____ B2B_____Marcelo
______ Emre________FEG______Arda
__________________Falcao

Mehmet ekici nin gelmesini istemeyen günlük düşünüyor seneye 3 yerli cikartacaz sahaya yedeğe yerli koymak zorundayız mehmet ekici den iyi yedek yerli kimi bulacaz. Seneye mehmet ekici nin fiyatı 5 milyon euro en az

cagneyı begenenler bi zahmet yazsınlar nesini begenıyor ?

herifte hız yok pres yok,calım yok şut yok ver kac yapayım desen götün kaldıramaz

18 icinde armut gibi agzına top bekler
Tam büyük takım oyuncusu işte, hiçbir şey yok ama gol var.Gelmiş geçmiş en golcü yabancı oyuncu.Özetle Mario Jardel'de ne varsa onda da o var, eksisi davranış bozukluğu olması.

Feghouli kalırsa, bu maaş ile yedek olmaz. Bana göre olur, ama Terim yapmaz. Scott Piri ye çok iş düşüyor.

Feghouli artık bana göre de ancak Playmaker olur. Kanat mevkisini kaldıramaz, kaldıramadı...

Maç içi merkez de oynar:

Omarinho____ DCM ____ B2B_____Marcelo
______ Emre________FEG______Arda
__________________Falcao

Istakaya taş mi diziyorsun bu nasil disilis

Transfer para içi ama daha önce beceri işi tinercilerde fatura ödeyecek para yok ama adamlar iyi kötü oyuncu alıyorlar

Mehmet ekici nin gelmesini istemeyen günlük düşünüyor seneye 3 yerli cikartacaz sahaya yedeğe yerli koymak zorundayız mehmet ekici den iyi yedek yerli kimi bulacaz. Seneye mehmet ekici nin fiyatı 5 milyon euro en az

Mehmet Ekici'yi yedek kulübesine değil ancak sponsorun olan hastaneye transfer edersin.

Tam büyük takım oyuncusu işte, hiçbir şey yok ama gol var.Gelmiş geçmiş en golcü yabancı oyuncu.Özetle Mario Jardel'de ne varsa onda da o var, eksisi davranış bozukluğu olması.
Davranış bozukluğu değil herif sapik
Cagneyle jardeli yanyana koymak büyük haksızlık jardel bitirici özelliği kusursuz bir adamdı ayrıca ileride çok iyi duvar oluyordu
Bu Afrikalı kene ise bitirixiligi zayıf karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlardan kaç puanımiz gitti

40dan fazla mac yapacagiz. artik sener özbayrakli ve emre tasdemir bu sene 20 mac rahat oynar

cagneyı begenenler bi zahmet yazsınlar nesini begenıyor ?

herifte hız yok pres yok,calım yok şut yok ver kac yapayım desen götün kaldıramaz

18 icinde armut gibi agzına top bekler
çok beğendiğimden değil de havada iyi, sırtı dönük oynayabiliyor, savunma arkasına iyi koşu yapıyor boyutuna rağmen, kuvvetli. büyük maçlarda hep iyi oynadı geçen sene benfic deplasmanı, oçfb deplasmanı, içerde blowtaş fln.

Direk 11 oyuncusu olarak; 2 orta saha, 1 ofansif kanat,

Rotasyon için: (Linnes giderse) sağ/sol bek, ofansif kanat

Bu transferler yapılmadan şampiyonluktan bahsetmeyin bana.

renktaş İki orta saha bir kanatda yetmeyebilir..
rotasyona falan gerek yok..Rotasyon yerine orta saha ve kanada birer tane daha oyuncu alınmalıdır.Bu yazdıklarıma şu an oha absürt bu kadara gerek yok gibi yorumlar yapılabilir.Ama sezon içerisinde herkese çok normalmiş gibi gelecek.
Geçen senede eksiksiz olması gerekenleri yazarken kadro yeterli şu kadar oyuncu yeter deniliyordu.Gördük ne halt olduğunu.

Direk 11 oyuncusu olarak; 2 orta saha, 1 ofansif kanat,

Rotasyon için: (Linnes giderse) sağ/sol bek, ofansif kanat

Bu transferler yapılmadan şampiyonluktan bahsetmeyin bana.
linnes gitmese bile bize bir tane yerli bek lazim
linnes giderse 2 bek
3 orta saha sart oglu sart (seri-lemina-zonzi gitti yerlerine kimse gelmedi)
bir tane de hareket etme kabiliyeti olan kenar oyuncusu
diger mevkileri bir sekilde elimizdeki oyuncularla götürürüz
5 transfer ayni.

@Cengiz Kahraman

Marsilya T.D Andre Villas-Boas: "Mitroglou'na güvenmiyorum. Takımda olma şansı % 1 bile değil, bunu ona da söyledim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt