Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sakatligi disinda var mi yav sakatligi
Yok ama uzun suredir sakat o da. Ayrica Dorukhan 400 bin aliyor dediler trtde dun. Emre 1.7 Linnes 1.4. Bjk maasindan dolayi Burak ve Vida'yi bedava dehledi. Bunlari nasil alsin. Bir de Dorukhan bize gelmek icin uzun sureli sozlesme ve 1 civari ister en az.

Yok ama uzun suredir sakat o da. Ayrica Dorukhan 400 bin aliyor dediler trtde dun. Emre 1.7 Linnes 1.4. Bjk maasindan dolayi Burak ve Vida'yi bedava dehledi. Bunlari nasil alsin. Bir de Dorukhan bize gelmek icin uzun sureli sozlesme ve 1 civari ister en az.
Dün Lens 450 binlik alacak için fifaya gitmiş. Bjk Emre'nin maç başı primlerini bile ödeyemez

Ustat zor zaten o takas olayi
Olmasini isterim de umudum yok.

En mantiklisi gidip emre colak i almak ama o oda mumkun gozukmuyor

hala seri'ye teklif yapan zircahiller

1.5 aydir ne yaptiniz transferde?

yan yana oturup resim cektirirsiniz anca.

Bu yönetim orta saha yok diye Belo'yu da satmaz 1 sene daha başımıza Bela olacak bu lanet herif

Beşiktaş atleticodan stoper kiralamış montero.Vida bedavadan yolcu :) guya 30 milyondu 2 sene önce

Pirlo'nun geçmişini şimdi. Ama gençlerin oynaması lazım.
Hoca en son 2012'de oynattı gençleri Semih'le Emre'yi onlar da mecburiyetten oynadılar. Semih mesela Servet sakatlandığı için oynamaya başlamıştı. Ozan da Maicon ve Serdar olmayınca oynamak zorunda kalmıştı. Hoca gençlere güvenmiyor. Belo'nun oynadığı futbolu Atalay da oynar.

EghcB_AVkAEhKy-

mactan ilk olarak bu kareyi paylasmak enteresan
maske takısına bak aponun

burun dışarda te allahım

38 futbolcu mevzusu teknik heyete laf sokmak için biz işimizi yapıyoruz sorumluluk bizden çıktı gibi. Yönetim zamanının dolduğunu biliyor mali kurulu yarın yapsalar yarın ibra edilmeyip giderler bu seneyi risk almadan idare ederek geçiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt