Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika da 31 inde transfer bitiyor. O zamandan sonra elimiz kuvvetlenir. Bence Coulibaly gelecek gibi

The Belgian transfer market will be open in 2 periods: the first starts on July 7th and ends on August 31st, the second part runs from September 8th to October 5th. The Pro League announced this today.

8. Eylül de ama yine aciliyor.

giphy.gif

abdülsamet kiralık mı gitmiş?

Galatasaray super lig'den hangi futbolcuyu gundemine aldi? Birazdan trt spor'da...

Sezon basi arda bize muhtac deniyordu, kadroya bakiyorum biz ardaya muhtacız ulan yonetim ulan yonetim

İki tane üst düzey ligin kriterlerine uygun 6-8 numara adam alsak ciddi anlamda şampiyonluk adayı olacağız bu sessizlik umarım işleri başarılı bir şekilde gizli yürütmenin sessizligidir olası bir yönetim başarısızlığı olur ve son gün son saatlerde takımının yedeğin yedeği pozisyonuna düşürdüğü adamlar gelirse ne yönetim kalır ne de hoca ...

The Belgian transfer market will be open in 2 periods: the first starts on July 7th and ends on August 31st, the second part runs from September 8th to October 5th. The Pro League announced this today.

8. Eylül de ama yine aciliyor.

Şimdi baktım öyleymiş. Adına da sonbahar transfer dönemi demişler. Takımlar diğer liglere oyuncu satarlarsa mağdur olmalarını önlemek içinmiş.

İki tane üst düzey ligin kriterlerine uygun 6-8 numara adam alsak ciddi anlamda şampiyonluk adayı olacağız bu sessizlik umarım işleri başarılı bir şekilde gizli yürütmenin sessizligidir olası bir yönetim başarısızlığı olur ve son gün son saatlerde takımının yedeğin yedeği pozisyonuna düşürdüğü adamlar gelirse ne yönetim kalır ne de hoca ...
Fatih Hocayi demeseydin yorumu begenecektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt