Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİZ devre arasi garmashi falan alinca garmashi oynatıp bunu yedege cektiler cogu macta, garmash iti bi halt edemedi bu bosuna yedek kaldi ama dedigin gibi kovaliyor falan iyi niyetli yav gencligini yasayamamis herif bizimkiler gibi 22sine kadar altyapida takilmadi 17den beri top oynuyor :D

Ustat iyi niyetli fln da ne yapalim Burasi da Galatasaray yani gitsin antalya ankaragucu fln takilsin kendine bize ne verebilir 2020 model yigit gokoglan

Skov Olsen için çok üzülmüştüm aynısı bu Hauge için olacak galiba. Gelse inanılmaz işler yapar bizimle. Falcao'yu ne besler bu çocuk varya. Diagne kabızına bile 15 gol attırır

Dorukhan icin sansimizi denemek lazim aslinda

Buyuk ihtimal bi yoklama olmustur zaten Ama olumsuz sonuclanmistir

Mevki olarak kesinlikle sans verilmesi gereken 2 oyuncu var. Bartug Elmaz ve Süleyman Lus. Orta sahada oyuncu yok. Sol bek alternatifi olarak Tasdemir zaten bir halta yaramaz. Bizim oglan ondan daha kötü olamaz ki? @Sami Karakoç

Oyuncu devsirilir baska yerden gerekirse babel 8 oynatilir ama sans gelmez

Hoca 2.yarida sol bekte linnesi oynatmis ozette gozukuyor.linnes saracci derken sira gelmez rezerv lig acilsin orda izleriz
Sana zahmet rezerv lig konusu acar misin

BİZ devre arasi garmashi falan alinca garmashi oynatıp bunu yedege cektiler cogu macta, garmash iti bi halt edemedi bu bosuna yedek kaldi ama dedigin gibi kovaliyor falan iyi niyetli yav gencligini yasayamamis herif bizimkiler gibi 22sine kadar altyapida takilmadi 17den beri top oynuyor :D
siz ha karadenizin ricky martini

Az kaldi.. az kaldi.. cok az.. ana avrat girisicem.. Bune sessizlik yav?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

fatih hoca mehmet sepil ilhan palut
Screenshot_20200829-022722.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep dolu tarafından bakmaya çalışıyorum ama yemin ederim beni dahi çıldırma noktasına getiriyorlar. Ana bacı saydırtacaklar. Birisi de şu Halil haberleri yalan desin. Hoca kafayı yemiş olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt