Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS Trondsen ve Flavio'ya toplamda 2 milyon euro bonservis verdi.
Biri 25, diğeri 24 yaşında.
Ekuban, Nwakame 1'er milyona geldi.

Bizde maşallah scout transferi çoğu zaman 6 milyondan filan başlıyor ve daha 19 yaşında, A takımda sadece 12 maç oynayan topçuyu bile almayı beceremiyorlar.

Yunus, Sekidika kiralık olacaksa, Jimmy, Babel düşünülmüyorsa Halil'e yok demem veya o tip bir oyuncuya.

süper sprinter kalmasın hiç takımda terim sol kanattan göbegyle bindirir artık götü ata ata. kadro darken iyice darltmak helal olsun ya tüm sene aglar sonra güzel küfür ederiz

ya da halili alır hızlı diye biraz sakinler arka cebe inen parlarla

süper sprinter kalmasın hiç takımda terim sol kanattan göbegyle bindirir artık götü ata ata. kadro darken iyice darltmak helal olsun ya tüm sene aglar sonra güzel küfür ederiz

ya da halili alır hızlı diye biraz sakinler arka cebe inen parlarla
duyum var mı ahbab
dokuzhan geldi mi

fenerin araplara güya 10 milyona sattigi giuliano, "sizin icin bedava bile oynarim, yeter ki beni alin" demis.

bizde yedik. maicon'u bizden 1.4 milyon euro'ya alan al nassr 10 numarasini fenere bedava gönderiyor

bunlarin cevirdigi dolaplar artik haddini asmaya basladi.

bizim kapasitesiz yönetim 1 oyuncu kiralamaktan, 1 bonservissiz oyuncu almaktan acizken bu kadari fazla.

Galatasaraylı adam hele febe ile Galatasarayı karşılaştırırken Galatasaraya gs demez.Ben demem diyenede uyuz oluyorum.Bu kadar basit.
1200px-Galatasaray_Sports_Club_Logo.webp

Bizde maşallah scout transferi çoğu zaman 6 milyondan filan başlıyor ve daha 19 yaşında, A takımda sadece 12 maç oynayan topçuyu bile almayı beceremiyorlar.
zeka olsa 1.4 milyon euro ile 2 oyuncu bile alirsin.

Galatasaray isteseydi o oyuncuları daha yüksek paralar istenirdi bence. Bazen düşünüyorum alt taraflardan birkaç takımla anlaşma yapacaksın bu tür transferleri onlar yapacak, gerekirse 6 ay oynasın pişsin orada. Sonra da katacaksın takıma. Ozan Kabak transferinde Shalke-Bayern muhabbeti dönmüştü onun gibi.

Galatasaray isteseydi o oyuncuları daha yüksek paralar istenirdi bence. Bazen düşünüyorum alt taraflardan birkaç takımla anlaşma yapacaksın bu tür transferleri onlar yapacak, gerekirse 6 ay oynasın pişsin orada. Sonra da katacaksın takıma. Ozan Kabak transferinde Shalke-Bayern muhabbeti dönmüştü onun gibi.
Sen tutup da oyuncu kiralamak için 1.5 milyon euro ödersen, herifler sana enayi gözüyle bakar tabii. Milletin daha azına bonservisle oyuncu aldığı yerde, biz geçen sene Seri'ye 1.5, Lemina'ya 1 milyon euro kiralama bedeli ödedik. TS 950 bin euro'ya Trondsen'i aldı. Lemina'dan kat ve kat daha fazla katkı alacaklardır. Biraz parlasa 5-6 milyona okuturlar.

Çok boş muhabbet gs denebilir o ara acele yaziyorsundur gs yazar gecersin daha önemli şeylere anlam yükleyelim lütfen.
Hocaya ft diyenlere kiziyorlsrdi basın toplantısında kendine ft demisti mesela

Forum gün geçtikçe daha kötü hale gidiyor transfersizlikten millet birbirine sarmaya başladı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt