- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Bu beceriksiz yonetim Dursun baskanimin mirasını yiye yiye bu günlere geldi ve artık miras bitti. Miras bitince de mal gibi kaldılar.
Ne guzel adammış yav bu bizim eski başkan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu beceriksiz yonetim Dursun baskanimin mirasını yiye yiye bu günlere geldi ve artık miras bitti. Miras bitince de mal gibi kaldılar.
O sezon 20 milyona yakın satış yapıldı 40 civarı harcandı net zarar 20 falan.Bonservisleri de fazlasıyla çıkardı o dönemki transferlerİyi de abi Terim senelerdir çalışıyor.Tudora tek transfer döneminde istemediği kadar topçu aldılar.Ustelik adam akıllı oyuncu bile satmamıştık.Bruma vardı galiba.
En buyuk mirasi BelhandaBu beceriksiz yonetim Dursun baskanimin mirasını yiye yiye bu günlere geldi ve artık miras bitti. Miras bitince de mal gibi kaldılar.
O da Aysalın adamlarnı satarak harcadı parayı.Bu beceriksiz yonetim Dursun baskanimin mirasını yiye yiye bu günlere geldi ve artık miras bitti. Miras bitince de mal gibi kaldılar.
Şöylede bir durum var. Bu sene Uefa ile anlaşmamızın son senesi. Bu sene zarar etmezsek seneye sattıgın kadar alma dönemi bitecek. Bonservis ile oyuncu alabilecegiz.
Ben illa zarar edeceğimizi düşünüyorum ama az bir zarar olursa Uefa korona etkilerini düşünüp bize ceza vermeyebilir.
Ne guzel adammış yav bu bizim eski başkan.
Aysal başkanımızın yeri dolmadı, dolmayacak. Gittikce kalite düşüyor su anda magmadayiz.O da Aysalın adamlarnı satarak harcadı parayı.
150 m euro da borç arttırdı 3 yılda, tipine soktuğum herifi.
Üstelik kiralık gelip Terim'in kullanamadığı yüksek maaş verdiğimiz zararına gönderdiklerimiz de var örnek mitroglu seri lemina nzonzi 10 m euro para boşa gitti sonuç ise orta halli avrupa takımlarından aman fark yemeyelim diyoruz20 m euroluk oyuncu sattık o dönem 40 kağıtlık oyuncu aldık. Sonra Badou gidince kafa kafaya geldi zaten 36ya 40.
Bizim oyuncular daha potensiyelli ama bir türlü superlig ve ptt takimlari kiralamıyor. Burada bile beceriksizlik soz konusuBeşiktaş genç futbolculardan Ahmet Gülay'ın Aytemiz Alanyaspor’a; Kerem Kalafat'ın Giresunspor’a; Abdullah Aydın'ın ise Altay'a kiralandığını açıkladı
Riske atmaya gerek yok , yap kiralık anlaşmanı koy zorunlu satın alma çözülsün, çok zor değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Simdikilerden milyon kat iyiydi. Kadro dursunun kadrosu, ftoru dursun getirdi, rivayi falan da dursun sattı. Bu yönetim para lazım olunca dursun başkanımın transferlerinden birini satip parayi yemek disinda üç senedir ne yaptı ki?
Niye yanaklarini oksuyordu Denizin. Cok sevkatliydiDeniz’i geçen sene de istiyordu hoca ama son derbiden sonra isteyeceğini sanmıyorum.
Niye kızıyorsun ki o zamanki baskan anketine bakarsan forumun yuzde 70 i Dursun diye göbek atiyordu. Simdi yeniden övmeye başlayanlar da aynı tayfadir kesin. Adamlar örnek verirken gomis filan söylüyor ama 25 milyon belhanda dan girmiş ondan hiç bahsetmiyor misal.O da Aysalın adamlarnı satarak harcadı parayı.
150 m euro da borç arttırdı 3 yılda, tipine soktuğum herifi.
Hadi ya ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Hocanın üzerine yürüdü diye hatırlıyorumNiye yanaklarini oksuyordu Denizin. Cok sevkatliydi