Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recep burak yılmaz girse de izlesek
Menajerlerin kucağına oturduğumuz senelerdi. Bana kalırsa bu yönetim transferde çok çapsız doğru ama menajerlere şimdi şu kadar komisyon vs desek önümüze oyunculari dizerlerdi. Örnek F5 takımı. Sağa sola hayvan gibi saldırıyorlar sorsan hepsi beleş geldi ama arkada menajerlere ne veriliyor vs hiç konusu geçmiyor. Carlos vs uğraşıyor diyorlar Zahavi için. Babasının hayrına mi uğraşıyormuş Carlos misal.
yahu bu yönetimin transferlerinin %80i falan menajer transfri

Bu sene başa baş sınırı var zaten. Yani zarar hakkımız yok genel bilançoda.

Babel falan da yollanıp, alt yapıdan tamamlayalım, 1 tane de beleş adam alınsın

Şampiyon olamayacağımız belliyken bari gençlerden 2-3 parlatırız belki.

Abi diyorum ali yavuz a sans verelim diye ama Babel 90dakika oynadi istanbulspor macinda

Bu fb nin en büyük artılarından biri avrupada olmamaları geniş kadro az maçınalar için çok iyi, bu sene şampiyonluk için bu dar kadroyla biseyler den vazgeçmemiz gerekir.
Genis kadro sanilanin aksine iyi hir sey degil. Cok iyi 11 +3 yedek her turlu 20 ortalama oyuncudan iyidir. Bir yerden sonra puan kaybedince olay suna donuyor o yerine bu oynasin yok oburu falan derken lig bitiyor. Iyi takimlarin hemen kadrosunu sayarsin. Ornek liverpool nerdeyse her mac 9 10 oyuncu belli

Sezon başlamadan işin psikolojik tarafında çok kötü durumdayız. Taraftar çoğu inancını kaybetme noktasında. Sebebi ise iş bilmez yönetim. Albayrak çıkar daha 50 gün var acelemiz yok der, cengiz çıkar 38 transfer yaptık doymadınız der. Bunlar çok amatörce açıklamalar. Sezon başlamasına çok az kaldı artık yeni adam bu hafta ici alsan bile ilk maç oynamaz , 2. Ve 3. Mac başak ve fener ile. Sezona kötü başlamak demek sezonu kaybetmek demek. Yönetim bir an önce bırakmalı elbet bir orta saha gelir bu kulübe.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dorukhan icin sansimizi deneyelim

Olmazsa linnes-abdulkadir parmak takasi teklif edelim

Menajerlerin kucağına oturduğumuz senelerdi. Bana kalırsa bu yönetim transferde çok çapsız doğru ama menajerlere şimdi şu kadar komisyon vs desek önümüze oyunculari dizerlerdi. Örnek F5 takımı. Sağa sola hayvan gibi saldırıyorlar sorsan hepsi beleş geldi ama arkada menajerlere ne veriliyor vs hiç konusu geçmiyor. Carlos vs uğraşıyor diyorlar Zahavi için. Babasının hayrına mi uğraşıyormuş Carlos misal.
Yarın gazetecinin biri ifşa ederse bu sözleşmeleri kanıtları ile fena karışırlar, geçen sene de garry e o kadar vermedik dediler şimdi Olympiakos alamıyor maaş 2.5 milyon eur diyorlar

Fiorentina, Vedat Muriqi için devreye girdi.
Lazio Başkanı Claudio Lotito, çileden çıktı ve Fiorentina'dan Barone'yi arayıp "Derhal geri çekilin!" dedi.
Fenerbahçe, fiyatı 20 milyon euro'ya yükseltti. (Corriere dello Sport)

Sanmam, gelirse takip etmem takımı.
.
IMG-20200829-WA0027.webp

yüksek maaş alıyor gitmezci arkadaşları sahneye alalım.
Yüksek maaş aldığı doğru ama 1 milyon fb, 1.5 oly verse gider neden gitmesin oly max 2.5 vereceğini belirtmiş her yerde söyleniyor, ayrıca gitmesinin fenere bir katkısı ya da kaybı yok bence sadece yabancı kontenjanı boşalır bonservis zaten araplarda değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt