Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim Transfer filan yapamaz cünki miras bitti elinde para eden bütun oyunculari sattilar ve artik elinde satacak oyuncu kalmadi GS muhabirlerine kizmaya gerek yok haber veremiyolar diye haber yok ki versinler onlarda ayni bizim gibi oturmus bekliyolar birine teklif gelsinde satip alalim diye cözum üretmeye calismiyolar bu yönetimden bir cacik olmaz beyler bosuna beklemeyin 1-2 hafta sonra orta saha alamiyoz cünki herkes kadrolarini kurdu kimse oyuncusunu vermiyo diyecekler bu kadar beceriksizler

Falcao
Seri
Lemina
Lyundama
Marcao
Onyekuru

gibi oyunculari zaten dedem aldiydi.

Bu ingiliz kulupleri salak biraz ama bizim yönetimi dusununce kazık yeriz.

ortalık o kadar durgun ki yönetim muslerayı satıyoruz dese hepimiz heyecanlanacaz.

Yalnız taraftarları ne gerek var falan diyor.Marcao takip etmese gündeme alınacak haber değil aslında

kısır döngüye hazır mısınız?
Orta saha alacağız
-Herkes ota saha alacağımızı biliyor o sebeple oyuncuların fiyatları yükseliyor. Kasada para yok para olması lazim.
Marcao satılır birde defans ihtiyaci doğar
-Herkes oyuncu ihtiyacımız olduğunu biliyor birde paranın olduğunu da biliyorlar paranın var ucuza oyuncu kimse bırakmaz.
Bu kısır döngü nasıl kırılır bilmiyorum

Tarihimizde ender yaptığımız scout hamlelerinden birini sanırım iyi para kazanarak satıyoruz. Olması gereken de buydu. Hem takımı daha iyi hale getirmek, hem de yeni scout hamleleri yapabilmek için bir oyuncunun feda edilmesi gerekiyordu. Herkes için hayırlısı olsun. Gelen para umarım menajerlerin kucağına oturmadan, iyi izlenen, kaliteli, para kazandıracak genç oyunculara yatırılır.

fatih öztürk

omar elabdellaoui - christian luyindama - victor ruiz - marcelo saracchi

aytac kara - borja valero

emre kilinc - haris hajradinovic - ryan babel

mbaye diagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt