Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao
Seri
Lemina
Lyundama
Marcao
Onyekuru

gibi oyunculari zaten dedem aldiydi.

Mesele almak değil, kimi neyi niçin aldığının anlamı yok; sadece alınmalı. Çünkü dayatılan kültür tüketme kültürüdür ve önemli olan tüketmek. Hazza dayalı bir düzende değer kıymet anlayış saygı gibi bir takım geleneksel yargılar önem arz etmez, tam tersi sonuca yani hazza götürene sarılmak ve durmadan herşeyi (eşyayı insanı sevgiyi vs) sürekli bir şekilde tüketmek.. yönetime yapılan eleştirinin sebebi işte bu kafa yapısıdır ve asla altı doldurulamaz. Baktığınızda 2 yıl şampiyonluk var, mali anlamda düzelme var ve ffp ye rağmen transferler de yapılmış. Peki bu hususlar göz önüne alınıp eleştiri yapan kaç kişi görüyorsun? Ben görmedim. Haa eleştiri yapılmasın diyen yok, yapılmalı ancak eksi ve artılar hepsi hesaba katılması gerek. Yani takım için yapılmalı egomuzu tatmin için değil..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında var hemde çok fazla ama yiyici liseli fosillerden ve. Başka sebeplerden kendilerini geride tuutyorlart
Misal krasnadorun 2.baskana Sabahattin demirbilek sanır genç zengin sakallı bir abimiz hasta cimbomlu başkanlık istegide var
Onun dışında nekadar kizsamda Ali Sabancı bir gün Galatasaray başkanı olma hayalim var demişti
Aklıma gelmeyenler de var ama biz potansiyelini kullanamayan en mal kulubuz
Düşünün fener para dileniyor cem yılmaz beyaz vs herkesi çingene gibi TV'ye çıkarıyorbizim çok daha fazla unlumuz var

Misal İmirzalıoğlu yada kıvanç Tatlıtuğ yada Şahan Gökbakar biz bu adamları neden hiç kullanmıyoruz
Yani öyle bir başkan gelmeli ki tüm camiayı harekete geçirmeli

Ben hep bunu söylerim.Galatsarayda çok büyük potansiyel var.
Ama bir türlübu potansiyeli harekete geçirecek başkan ve yönetimi bulamadık.
Aslında ünal aysal ekonomik olarak güçlü belki bu profile uyuyordu ama onunda Galatasaraya bağlılığı zayıftı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be 20 ler 25 ler havalarda ucusuyor.O isin olacagi 7 milyon+ sonraki satistan %15 pay.

Marcao da Telles gibi orada futbolu birakir %15 de yalan olur

parayı aslaniscaya yatıralım
Hayali bile yetti.

imagess.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt