Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao olayı Kaan İtalya'ya gitmeden patlasaydı ya. Hem kaliteli hem de yerli stoperi kaçırdık.

Marcao elimizi çok rahatlatacak gibi.
Keşke başlamışken devam etse Belh ve Feg i de satabilsek iyi paralara

Hakan Balta, hafta başında Galatasaray teknik heyetine dahil olacak. [beIN]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hakan balta bence çok yerinde bir hamle duruşu ve zekasına güveniyorum.3*okansız edecektir.Buarada bizim en büyük sorunumuz sportif direktör hamlemiz yok.Aslında orda aslan gibi Drogba reis var.Yap onuda sportif direktör transferle ilgili tüm yetkiyi ona ver.Fatih terimi çok severim ama o böyle bir şeyi kabül eder mi bence etmez orası ayrı

Siz gercekten bu yönetimin Marcaoyu 19 milyona falan satabilecegine inanıyor musunuz :) Madem Marcaonun satılması gundemdeydi neden Maiconu öldüm fiyatına birakiyorsun.Marcaoyu sattın diyelim yerine belki adam bulamayacaksın Maiconu koyacaksın oraya.1 milyon küsür euroya verdiler adamı saka gibi :)

Siz gercekten bu yönetimin Marcaoyu 19 milyona falan satabilecegine inanıyor musunuz :) Madem Marcaonun satılması gundemdeydi neden Maiconu öldüm fiyatına birakiyorsun.Marcaoyu sattın diyelim yerine belki adam bulamayacaksın Maiconu koyacaksın oraya.1 milyon küsür euroya verdiler adamı saka gibi :)
Onlar satmıyor zaten, oyuncunun ederi o ve Newcastle verip alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt