Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
:-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

16,8 minimummus
Zaten şuan marcao ingilterede oynamak için koşulları karşılamıyor sadece 19m + transferlerde lisans çıkıyor diye biliyordum ama 16.8milyonmuşNasıl bir uydurma deryasının içindeyiz arkadaş ya. 6.5 milyondan 22 milyona kadar yazan var.
o nasıl oluyor kurban pazarlığı gibi misozlu diyorlar zaten resmi degil
Marcao satilinca gündemdeki isimler hızlıca ekibimize katılır. Mehmet ekici, halil, aytaç, türüç. Fenere cok para vermesek bari. 8m euro yeterli olur.
Başkanın hastalığı espriye konu edilecek ya da dalga geçilecek bir mevzu değil. Şakası da hoş değil. Daha dikkatli olalım.9a falan satılırsa başkanı 3. ameliyata taraftar sokar
İşin kötüsü biz marcaoyu sattığımızda bunu duyan kılüpler fiyat arttırır, 5 isteyen 10ister, 2 isteyen 5 ister20 milyona satilirsa
10 milyon + 10 milyon Almada
2 milyon Lerma
2 milyon Hauge
5 milyon Moder
Geri kalan para ile stoper
Birkerede biz birini kazikliyalim ya allahim ne olur birkerede bizim yüzümüz gülsün
Öbür dünyaya gitmeden bir kere de bizim bir ingiliz takimina kazik attigimizi görecekmiyiz acaba
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aga o isme baktım da senin kızla ateşli bi gece geçirme ihtimalin daha fazla olabilirBu yönetimin Marcao'yu 15-16'ya satması ihtimali ile, benim Stacy Cruz hanımefendi ile ateşli bir gece geçirme ihtimalim aynı.
o nasıl oluyor kurban pazarlığı gibi mi
bu mesajın üstüne efkardan bi sigara yakılırBirkerede biz birini kazikliyalim ya allahim ne olur birkerede bizim yüzümüz gülsün
Öbür dünyaya gitmeden bir kere de bizim bir ingiliz takimina kazik attigimizi görecekmiyiz acaba
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu Hauge'yi elimizden kaçırmayız inşallah20 milyona satilirsa
10 milyon + 10 milyon Almada
2 milyon Lerma
2 milyon Hauge
5 milyon Moder
Geri kalan para ile stoper
20 kağıt gelse kimi alacaklarını şaşırır, sonra da Moder'e 8M ödeyip alırız gibime geliyor.20 kağıt gelse piyango olur.
O paraya 5 tane taş gibi oyuncu alınır hem geleceğe yatırım olur hem de takım içi sorunlar çözülür.
Lakin mantıklı düşününce bu yönetimin bu satışı yapması için güneşin batıdan falan doğması gerekir.