Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil Almada ama Leeds alacakmis. Soyle dunya gozuyle wonderkidimiz olmadi
Valla reis o çocuğu Fm'de bile alabilsem seviniyordum sonra yapıştır 50 mil.€ 'ya :asd:

Gerçek hayatta çok takip ettiğim bir çocuk değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla FM'de olandan eksik değil gerçekten

Bence 17-18e gider marcao. 4e aldığımız ve bizde çok iyi performans sergileyen bir adama 7-8 teklif etmezler , o kadar da değil.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla reis o çocuğu Fm'de bile alabilsem seviniyordum sonra yapıştır 50 mil.€ 'ya :asd:

Gerçek hayatta çok takip ettiğim bir çocuk değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla FM'de olandan eksik değil gerçekten
Muthis cocuk ya, gercekten videolarda cok iyi. Leeds alacak diyorlar. Manu da istiyormus

marcao, 20 milyon, irfan can, halil , aytaç ve aşağıdaki resim. bilemiyorum altan

images (16).webp

Bu Cabezas videolarda çok iyi diyorlardı ama maç eksiği varmış baya
İş görür mü sizce

Marcao satılırsa ilk yapılacak en yakın transfer Seri. Muhtemelen 7-8 milyona bonservisiyle alınır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jakup-kamil 10a alsak , 1.5 colibaly, seriyi almaya da para yeter aslında. Stopere de cabezas gelir ya da kiralık. Seriden ziyade sonradan satış yapacak isimler almalıyız. Genç oyuncu her zaman ıyidir.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modere 13 15 arası basarız yav işte.

Bence İngilizlerin gözüne perde inecek, bizimkiler bile fiyatı indiremeyecek ve 22 milyon artı bonuslara satacaz. Hadi hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt