Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum ama eğer Marcao satılırsa yerine yine genç ve tekrar satabileceğimiz oyuncular alınmalı. 28-29 yaş üzeri yada son transferini yapacak adamlar kesinlikle transfer etmemeliyiz.

20 kağıt gelse piyango olur.

O paraya 5 tane taş gibi oyuncu alınır hem geleceğe yatırım olur hem de takım içi sorunlar çözülür.

Lakin mantıklı düşününce bu yönetimin bu satışı yapması için güneşin batıdan falan doğması gerekir.

satsa bile marcaonun yerini dolduramazlar. Abuk sabuk oyunculara parayı çarçur ederler. Ozanı 11 e sattılarfa ne oldu. Bence ortasahaya kiralık bir şekilde çözsünler. Marcao yu yeni gelecek becerikli bir yönetim seneye satsın ve parayı iyi kullansın. Bu beceriksizlere Marcayu ölü fiyatına satarlar Para da hiç olur.

Macao nün gelmesinden ziyade o parayla ne alacak asıl önemli olan o 4-5 genç oyuncu almalıyız o para ama nasıl yaparız bilmiyorum

Yerini Semih Kaya ile doldurur ve tüm paraları transferin son günü sakat bir Leylaya basarız gibi geliyor bana.

Epl'nin baslamasina kac gun kalmis ama ncu daha yeni transfer yapiyor eksik mevkileri de var, baskanlari mustafa cengiz fln herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt