Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao giderse,

Dorukhan ->Linnes + 1-2m
Berat Özdemir -> 2-3m
Lerma -> kiralık 1m
Hauge -> 3,5m
Luis Abram -> 7m

Total 16m, yaş ortalaması 23 civarı. 4 tane potansiyelli futbolcumuz olur. Kimse itiraz etmez sanıyorum.

Ne irfancanı yahu sokacam irfancanınıza bunun nesini konusuyonuz

Buradakilerin %95 inin takip ettigi tek lig tsl.

O yuzden aranan bir golcu oldu mu en iyisi diagne,

Orta saha oldu mu mhy, irfancan

Kanat oldu mu Trezeguet super transferdir bunlara göre!

Marcao giderse,

Dorukhan ->Linnes + 1-2m
Berat Özdemir -> 2-3m
Lerma -> kiralık 1m
Hauge -> 3,5m
Luis Abram -> 7m

Total 16m, yaş ortalaması 23 civarı. 4 tane potansiyelli futbolcumuz olur. Kimse itiraz etmez sanıyorum.
Bro bi tane de orta saha hucum arasında dolaşacak şutör orta saha lazım

Buradakilerin %95 inin takip ettigi tek lig tsl.

O yuzden aranan bir golcu oldu mu en iyisi diagne,

Orta saha oldu mu mhy, irfancan

Kanat oldu mu Trezeguet super transferdir bunlara göre!
gökhan gönül
caner erkin

ligin en iyi bekleri

skrtel ligin en iyi stoperi

:asd:

Marcao giderse,

Dorukhan ->Linnes + 1-2m
Berat Özdemir -> 2-3m
Lerma -> kiralık 1m
Hauge -> 3,5m
Luis Abram -> 7m

Orta saha yine yetersiz ve soru işaretli olur renktas. Berat-Dorukhan-Lerma 3lusunden göbek olmaz. Sen Abram'in bonservisten biraz kıs 2m'a da coulibaly'i ekle daha güzel olur.

Arsenal Lille'in stoperi Gabriel'i 27 milyona aldi, Marcao'a oyle 21-22m falan veren olmaz. Hele Newcastle bir stopere o parayi hic vermez.

20 m Euro para konuşuluyorken hala kiralık futbolcu yazanlara cidden şaşırıyorum oldu olacak seriye 2 m kiralama lermaya 2 m kiralama üstüne birine daha kiralama bedeli verelim parayı kiralıklarla yiyelim 2 sene sonra para kalmayınca Aytaç kara, Yekta kurtuluş gibi oyuncularla oynarız

20 m Euro geliyorsa bonservisle oyuncu alıp düşük maaş verirsin sonra satarken zorlanmasın kiralık transferleriyle milletin oyuncularını patlatmaktan ya da oynatmadıkları adamları neden yazıyoruz ki bunu anlamıyorum

Arsenal Lille'in stoperi Gabriel'i 27 milyona aldi, Marcao'a oyle 21-22m falan veren olmaz. Hele Newcastle bir stopere o parayi hic vermez.
Screenshot_20200829-215539_Samsung Internet.webp

Ztn en fazla 13.5 m vermisler defans oyuncularina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt