- 18 Mayıs 2011
- 53.350
- 57.292
- 4.613
5 milyonu buna verirler
insallah almayiz , alacaksa da en fazla 500k degerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyonu buna verirler
Mobil pcde ekran nasil kaybolsun can.Pc bozuldu Mobile gectigimden beri dogru durust yazamiyorum zaten bir saat edit yapmakla ugrasiyorum biktirdi beni su Telefon.yüce baron, tel mi pc mi
Şenol Güneş: "Yabancı konusunu tartışıyoruz ancak ekonomide, üretimde sorunlarımız var. Uluslararası başarımız yeterli değil. Şampiyon takımımız ön eleme oynayabilir. Üretim yapmalıyız." (A Spor)
üstat belki sanal klavye kullanıyosundur diye sordumMobil pcde ekran nasil kaybolsun can.Pc bozuldu Mobile gectigimden beri dogru durust yazamiyorum zaten bir saat edit yapmakla ugrasiyorum biktirdi beni su Telefon.
Pcnin kalvyesini bozdugumda cok kullandim haklisin.üstat belki sanal klavye kullanıyosundur diye sordum
iğrenc bir oyun tarzları var 1.bölge 3.bölge arası cok kopukJonathan Bamba atti, assist BY17
ne kadar un, okadar ekmek reis... ögrendik bazi seyleri..
Aynisi bende de oluyor, dun yoktu, insan dogru durust yazamiyor bile
Baron konuşmuş
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Joao Mario?Jario Mardel ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam irfani gectim yabnci genc yetenekleri dusuk maliyetle al belcikaya turkiyeye yunanistana bedelsiz kirala yapmak istedikten sonra yapilir bir iki tanesi tutsa yeter artar bileBunlar hep yabancı sınırının zararları..İrfan tabiki şu piyasadaki en iyi yerli oyunculardan..Ama şu an alınsa çok fark yaratmaz..Ciddi eksikleri var..Yani bizim için elzemde değil.
Fakat irfanı istemeyipde sırf ucuz diye ne vereceği belli olmayan riskli 20 yaşındaki adamlar gelsin oynasında dememek lazım.Hlozek,almada gibi adamlar alınacaksa tabiki oynar..
Bunun ortasını bulmamız lazım.Çok güzel karma alternatifli bir orta saha kurmamız lazım diyorum.Bunu söylerken liglerin çok yakında başlayacak olması ayrı bir sorun.
Bence zaten seneye gelecek sınırda bizim yerli oyuncu tercihini genel anlamda defans bölgesinde kullanmamız gerekiyor.Orta saha ve ileri üçlünün fark yaratacak adamlar olması lazım.Buralara yerli fark yaratacak oyuncu bulmak çok zor.Ön taraf kaliteli olduktan sonra defans bölgesinde yerli oyuncularla şu ligde bir şekilde idare edersin.
Bu yüzden kaan Ayhan çok önemliydi.Kalede seneye muslera olacak.Omarla 3 yıllık anlaşma yapıldı.Orası yerli olmayacak.Sol bek olarak yerli çok büyük sıkıntı.Liyundama satılırsa alabileceğimiz yerli stoperde yok gibi..
Biz ne olursa olsun bu yabancı sınırının değişmemesi için uğraşmalıyız.
Jario Mardel ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baron konuşmuş
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi