Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecent sene nzozni,seri ve lemina vardı da taktik idman mı yaptık?
Nzonzi sırf bunun için kaçıp gitmedi mi?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Benim duydum, Nzonzi ayak tenisinde habere kaybedince gitmek istedi.

184 gün sakatmış geçen sene 30 maç kaçırmış
Tam bize göre desene.

Pasta kesmeye YETER!

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım olacaktı. Daha öncede yazmıştım ama kimseden cevap alamadım. Galatasaray app üzerinden forma alacağım. Formanın arkasına ismimi yazdırmak istiyorum ama alışverişte o seçenek çıkmıyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır?

ulan satış olmadan transfer yapamamayı anladık da
dorukhana takasla iki üç ıskarta yollamak için iç pazar fatihi abdürrahim ne bekliyor acaba.

*Duyum değil tahmindir.*

- Marcao transfer görüşmeleri tamamlandı. Oyuncu satıldı.
- Ama açıklanmıyor, çünkü satış bedeli duyulursa alacağımız oyuncuların yöneticileri fiyat artıracak.
- Planladığımız oyuncularla pazarlıklar yapılıyor. 🤝
- Tüm pazarlıklar tamamlanınca kısa zaman diliminde hem Marcao'nun gidişi hem yeni gelenler duyurulacak.

*Duyum değil tahmindir.*

Bak bi duyumcu hesabı olsam şu tivitle +1000 takipçim olmuştu.

Alınacak oyuncuların ismini vermiyorum fiyat yükselmesin diye ekleseydin +5000 takipçi kasardın reys

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray’da transfer fiyaskosu!

yenisondakika-159_4_3_1598769749.webp

Taraflar farklı açıklamalarla topu sürekli birbirine atıyor. Son 3 sezonda yapılan 35 transferin içinde takıma katkıda bulunan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmedi.

“Transferler kampa yetişmeli. Daha önce bunun sıkıntısını yaşamıştık.” Bu sözler Fatih Terim'e ait. “Taraftarımızın bizden beklentisi var. Özellikle orta sahaya transfer istiyorlar. Çok haklılar. 2.5 – 3 yılda 38'e yakın futbolcu transfer etmemize rağmen, beklentilerimiz devamlı üst düzeyde.” Bu sözler de Başkan Mustafa Cengiz'den. Galatasaray'da transferlerden sorumlu olan iki cephenin topu birbirlerine attığı gözlemleniyor. Bu da, 3 sezonda kâğıt üzerinde 35 transfer gerçekleştiren kulübün nasıl bir çıkmazda olduğunun kanıtı!

35 transferin içinde takıma katkı yapan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Gelenler- gidenler neye göre, nasıl belirleniyor, bilinmiyor! Kadro mühendisliği doğru yapılmadığı için sakat ve cezalılar yüzünden bazı maçlarda takım sahaya stopersiz veya forvetsiz çıkarken Terim ve yönetim, topu yine birbirine atıyor. Sezonun başlamasına da 2 hafta kaldı. Kadro netleşmedi. En sorunlu bölgeye takviye yapılamazken Terim-Hanedar-yönetim üçgeninde yaşananlar, geçen sezonun hayal kırıklığını unutturacak gibi görünmüyor.
(Skorer)

gala.webp

Gerçek sözleşmesi.
Primlerin yazıldığı.

Pasta kesmeye YETER!
Mustafa Cengiz: "Radamel Falcao ücretinde indirim yaptı."

droncu ersunun derbide sonradan oyuna alip oyundan cikardigi eleman iste bu deniz
bi halta yaramaz, kendini begenmis biri. kanat bile degil o oyuncu.
Bende onu diyorum nedir bu oyuncu yani ortaya koysan olmuyor kanada koysan olmuyor ileri koysan olmuyor en sevmediğim oyuncu tipi

Galasevgisi denen adam çok genel konuşuyor. Bir kerede isim verdiğini görmedim. Birisinin ismi çıksa dogru bende duydum yazıyor.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın Newcastle United'ın teklifinden sonra Lyon'dan da bir girişim bekleyeceği, finansal açıdan en uygun şartlara Marcao'yu satabileceği öğrenildi.

Lyon kanımca daha düşük bir teklif yapar.
2787818_9bb6f56726abbfe05729541ead01e263_640x640.webp

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım olacaktı. Daha öncede yazmıştım ama kimseden cevap alamadım. Galatasaray app üzerinden forma alacağım. Formanın arkasına ismimi yazdırmak istiyorum ama alışverişte o seçenek çıkmıyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mıdır?

Ben temmuz gibi almıştım , covid tedbirleri sebebiyle isim yazdırmıyoruz diyorlardı.
Ondan olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt