- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bizim yönetim için fazlaca iyimser tahminler*Duyum değil tahmindir.*
- Marcao transfer görüşmeleri tamamlandı. Oyuncu satıldı.
- Ama açıklanmıyor, çünkü satış bedeli duyulursa alacağımız oyuncuların yöneticileri fiyat artıracak.
- Planladığımız oyuncularla pazarlıklar yapılıyor.
- Tüm pazarlıklar tamamlanınca kısa zaman diliminde hem Marcao'nun gidişi hem yeni gelenler duyurulacak.
*Duyum değil tahmindir.*
Bak bi duyumcu hesabı olsam şu tivitle +1000 takipçim olmuştu.

Irfan Canin ucuza gelecegini bilse herkes ister ama Basaksehir 10 mil.den asagiya birakmayacagi icin millet olumsuz bakiyor.Moderide ucuz diye istedi millet 8 veya 6 istediklerini duyunca cogu taraftar vazgecti .Marcaoyu satip 10 mil.Irfana bayilmak sacma bi hamle olur dogrusu .Irfancani kötülerler ve hic izlemedikleri polonyalilara bayilirlar, eminim irfancan polonyali olsa herkes burda öve öve bitiremez
sinan gümüs gibiBende onu diyorum nedir bu oyuncu yani ortaya koysan olmuyor kanada koysan olmuyor ileri koysan olmuyor en sevmediğim oyuncu tipi
GSTV'den umduğumuzu bulamadığımız için takım özleniyor haliyleNe zaman hazirlik maci var yaf Galatasarayi izlemek icin illa liglerin mi baslamasi gerek
Neyini izleyeceğiz yav oyuncu mu var şöyle iki iyi orta saha alsalar da heyecanla izlesek takımıNe zaman hazirlik maci var yaf Galatasarayi izlemek icin illa liglerin mi baslamasi gerek
Orta Saha defosu ortaya çıkmasın diye maç yok demiş Cengiz.Ne zaman hazirlik maci var yaf Galatasarayi izlemek icin illa liglerin mi baslamasi gerek
Sari kirmizi forma ile kim ciksa izlerim heycanlanirim ben Yeni sezon yeni heyacan Transferler mutlaka olacak.Neyini izleyeceğiz yav oyuncu mu var şöyle iki iyi orta saha alsalar da heyecanla izlesek takımı
Oha 6Mil Satış Opsiyonu mu ?
Sudan ucuz