Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.931
- 21.020
- 2.233
Yine yerimizde sayiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur kardeşim niye beni böyle garip bir tartışma içine çekiyorsun.? Bu forumda Babel,Ahmet Çalık ve Belhanda hariç her oyuncumuzu severim. Akbaba'yı ayrı severim. Bizde ki skor katkısına bakarsak eğer az. Oda sakatlığından ve devamlılığından olmadığından dolayı. Kardeşim ben herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama itin bir tarafına sokmak filan bana söyleyenecek kelimeler değil. Ayıp oluyor.Bizim Akbaba'nın skor yapan hali dediğine göre Emre'nin skor yapamadığını iddia ediyorsun demektir ki bu külliyen yalan. Bunu da istatistiklerle kanıtlayacağım.
Emre Akbaba bize gelmeden önce Alanya'da Talisca'dan daha fazla skor katkısı verdi. Üstelik Pepe'lerle Babel'lerle Aboubakar'larla Q7'lerle oynamadı bu herif. Sıradan bir Anadolu takımında oynadı. Sorsak Talisca'ya hepiniz bayılıyorsunuzdur.
Ekli dosyayı görüntüle 91434
Ekli dosyayı görüntüle 91436
Ekli dosyayı görüntüle 91438
Ekli dosyayı görüntüle 91440
Emre bizde 2 defa ayağını kırdı ve sadece 2147 dakika oynayabilmiş. 90 dakikaya bölersek 23 maç yapar. 23 macta ise 9 gol 5 asist yapmış ki bu da 23 maçta 14 kere skor yapmış demek. Üstüne basa basa söylüyorum, bu herif 2 defa ayağını kırdı.
Şimdi soruyorum: Guilyano onun toplu oyunda daha fazla olan versiyonu desen okay diyeceğim ama bizim Akbaba'nın skor yapan hali ne demek oluyor?
Kendi oyuncunuzu ne kadar da itin bi taraflarına sokmaya hevesliniz ya. İflah olmazsınız yemin ederim.
Haberi kimden aldin??????İlk 11.. Muslera - Omar- Luyindama - Marcao- Saracchi - LERMA - SERİ- Emre Kılınç - Fegoulli - Arda - Falcao...
Yedek Kadro : Okan- Linnes - Emin Bayram- Donk - Süleyman Luş- Belhanda - Taylan - Ömer Bayram- Emre Akbaba-Oğulcan - Diagne
Penaltidan once Coulibaly kaptirdigi top ile golu yedirdi
İlk 11.. Muslera - Omar- Luyindama - Marcao- Saracchi - LERMA - SERİ- Emre Kılınç - Fegoulli - Arda - Falcao...
Yedek Kadro : Okan- Linnes - Emin Bayram- Donk - Süleyman Luş- Belhanda - Taylan - Ömer Bayram- Emre Akbaba-Oğulcan - Diagne
Oyuncunun gelisimini takip ediyorlar, yoksa almak isteseler dedigin gibi hemen alirlarHauge United için bu kadar düşünülecek bir adam değil, isteseler zaten çoktan almışlardı, 2 kere scout yollanması bile garip.
simdi fizibilite yapiyolar hauge bi yere transfer olunca orda da izlemeye devam edecekler. hollandada iyi istatistik kasar haugeHauge United için bu kadar düşünülecek bir adam değil, isteseler zaten çoktan almışlardı, 2 kere scout yollanması bile garip.
O kim heisgeçelim onu asıl yetenek KİTOLANO saygılar üstat
Olur mu ya ağır adam, bir cacık olmaz.
Moder'in uzun pas (asistine) bakın
Zorlayalım şu adamı be
Bugünlerde forumda futbolcularımıza karşı süregelen saçma bir boklama furyası var. Normalde ben pek ciddiye alıp cevap vermem ama sana patladım sanırım. Kusura bakma abi.Onur kardeşim niye beni böyle garip bir tartışma içine çekiyorsun.? Bu forumda Babel,Ahmet Çalık ve Belhanda hariç her oyuncumuzu severim. Akbaba'yı ayrı severim. Bizde ki skor katkısına bakarsak eğer az. Oda sakatlığından ve devamlılığından olmadığından dolayı. Kardeşim ben herkesin yorumuna saygı duyuyorum ama itin bir tarafına sokmak filan bana söyleyenecek kelimeler değil. Ayıp oluyor.
O kim heis
Tabiki doğaçlama. Genelde idmanlar açma germe ile başlar Fatih hoca bi kaç kişiyi ayak tenisine seçer Kalanlar kafasına göre çift kale maç yapr ter atar sonra biter.Siz gercekten terimin bi plan proje dahilinda idman yaptirdigini düsünüyormusunuz? Yoksa dogaclama rast gele idman mi yaptiriyor...?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bodonun zencisi ise hakli ustatO kim heis
Yalnız Marcao 17'ye gider de Moder'e 7-8 milyon verirsek kalan parayla bonservisle 1 stoper, 2 orta saha ve 1 kiralik hızlı kanat almamızın imkanı yok gibi. Moder iyidir hoştur da kulübününün istediği rakam bizi aşar bence.Olur mu ya ağır adam, bir cacık olmaz.