Hasan Söyler
Sarı Üye
- 19 Ağustos 2020
- 455
- 445
- 513
her kafadan bir ses çıkıyor koşan adama durup dururken newcastle demek mantıklı mı şunun gibi bişeyWtf? Ne diyor peki sana göre![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her kafadan bir ses çıkıyor koşan adama durup dururken newcastle demek mantıklı mı şunun gibi bişeyWtf? Ne diyor peki sana göre![]()
Aynen yönetımı elestırme yerıne bununla ilgilensınler dıye acıklama yapmıyor olabılırlerNewcastle haberleri yalan olsaydı yönetim yalanlardı diye düşünüyorum ama belki de hiç iplemiyolardır taraftar konuşsun dursun oyalansın diye düşünüyolardır.
Kanatların yerleri yanlış, yoksa bilerek, "Inverted Winger" rolü mu verdin onlara?mus
omar luyi çalık sarrrrak
moder coulibali
emre arda hauge
falc
h.o
Sagda solda sakatcaoyu yollayacagimiza marcaoyu yolladik diyormussun recoAynen yönetımı elestırme yerıne bununla ilgilensınler dıye acıklama yapmıyor olabılırler
boş zamanlarında stand up mı yapıyorsun renkdaşTek maçla bunu çıkardınız herhalde , bence hemen gidin sportingye aurelio pereira yerine işe başlayın , maşallah scout yeteneğiniz üst düzey
herkes gıdebılırSagda solda sakatcaoyu yollayacagimiza marcaoyu yolladik diyormussun reco
uzaktan yakindan alakasi yoktur umarim
Taşak geçiyorlar Marcao ile

Net olarak 12+2 milyon Euro ya gideceğini düşünüyorum.Maicon 1.4 milyona satildi, Gomis 6m, Marcao da 7-8 milyona satilir diyebilir miyiz?
Marcao Yüksek meblağ satışı,Uygulamaya atılan son videoda hoca baya keyifli gözüküyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Video da ne vardı ? Her yerde silinmiş...Bu karikatür tipliyi iki kez metrobüste görmüştüm bir dahakine mabadına tekmeyi basmak farz oldu.
Marcao Yüksek meblağ satışı,
Hauger
Jozwiak
Lerma
Moder
Henriksen
Anlaşma gülüşü gibi geldi bana.