Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney afrika süper liginde ne garip adamlar var

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamlar premier ligde seri-lemina orta sahası ile maçlara çıkacak bizde hala seri ile mıy mıy futbol muhabbeti.
Kardeşim adamlar orta sahayı saldim cayira futbolu oynayarak s.ligi kupasını aldılar orta sahayı kör dövüşü görmeyi bırakın.Seriyi alırsın takımda taktik olarak sürekli seriyi buluşturup ceza sahasına oyuncu kacirirsin burada herkes orgazm olur. Ama at topu Finke futbolu oynayıp sen oynuyon hacı iniesta gibi adamsın top ile insanların içinden geç dersen daha çok söversin.
Sanki seri olmayınca takim uçacak takimin %80i gecen senenin aynisi yürüyen takımla orta sahaya iki tane Kante alsan 3 .mac bu n kardeşim olmuş bu adamlar kanteyi alışık önüne skorer 10 numara koyarsin koyabilecek misin? Diye sorulara sorarız.

Önce ne oynamak istiyoruz ona karar verelim. Hazırlık maçına bakarsak seri ile oynayamadigimiz top cevime oyununu taylan-donk-ömer orta sahası ile oynayacagiz gibi durmakta.
Mıymıy oyunun sorunu seri değil hoca ve oyuncu grubu ile ayni oyunu oynamaya çalışıyoruz. Feghouliyi kanata koyarak atak futbolu mu oynamayı düşünüyoruz çok merak ediyorum.

Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Moder.. Johansen
Feghouli.. Arda.. Kılınç
Falcao

İleri 5lideki adamların hepsinin skor gücü yüksek olur bu şekilde.

Ortada çift 8le oynayalım valla saf 6 görmek istemiyorum daha fazla

Bi orta saha almaları için herhalde bi taraftarın çaresizlikten kendini yakmasını falan bekliyorlar.

sent via GSC

An itibariyle

————Altay
GG Serdar Lemos Novak
———Sosa Gustavo
————MHY
Sinan Valencia Caner

Vs.

—————Fatih
Omar Luyin Marcao Saracchi
———Donk Belhanda
—Feghouli Arda Emre K
—————Falcao

Sizce?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt