- 27 Ocak 2010
- 59.386
- 30.996
- 3.523
evedgol bası 1 mılyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evedgol bası 1 mılyon
Ikisi de 11 oynar bu sezon10 noda rotasyon olarak dursunlar kulübede, akbaba yokmuş zaten
Duran toplara iyi vururum rengimOrta sahada sen oyna bence
Simdi güzel bir acili adana süpper olurdu
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Monaco kullanır artık onu ya salmazlarMarcao'dan yüksek bonservis geliri kazanırsak kanat transferi için ne Kamil ne de Hauge'yi isterim.Onyekuru'yu bonservisle alırsak iyi olur..
Gecen ilk defa kendim yaptım, lezzeti iyi olmasına rağmen kiymanin yagsiz olmasi nedeniyle kuru olmustu birazSimdi güzel bir acili adana süpper olurdu
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
).Gecen ilk defa kendim yaptım, lezzeti iyi olmasına rağmen kiymanin yagsiz olmasi nedeniyle kuru olmustu biraz
Not: basklari icin yemek yapmayi severim. Kendim icin pek yapmam ama elimden gelir (Masterchef GSC).
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dönemhenrikseni izlemedim hiç yalan yok ama johansen klas oyuncu zamanında delaneyle ikisini birlikte getirebilseydik keşke
Bunu al daha güzelArkadaşar bu vintage-jersey.com dan daha önce forma alan var m ? 40 euroya crespo forması buldum da almayı düşünüyorum
Sabır Halit, Sabır. Seneye bitiyor çok şükür FFPRezilliğe bak Bodo Glimt ve Sarpsborg denen köy takımlarından dahi futbolcu alamıyoruz. Bune rezalet. Ben bu ffpnin de fifanın da.
Polat aldı yav