Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kura Günü: Rakiplerimiz: Lokomotivi Tbilisi, Neftchi Baku ve Maccabi Haifa - Zeljeznicar

Bu doğru mu??

Galatasaray Fred'i kadrosuna katmak üzere...

Donny van de Beek'i alan Manchester United, kadroda düşünmediği Fred'i Galatasaray'a kiralıyor. Galatasaray oyuncu ile her konuda anlaştı.
(Daily Mail)

hedef23

Günaydın arkadaşlar Ağustos ayı da bugun bitiyor Eylül ayına giriyoruz UEFA'daki rakibimiz bugun belli oluyor tek maç 17 Eylül'de. 13 gün sonra ise lig başlıyor. Transfer sezonunun kapanmasına neredeyse 1 ay kaldı. Halen orta sahamiz yok. Marcao satılacak mi belli degil emre akbaba 2 ay yok sakatlanmis.

Açık konuşmak gerekirse herhangi bir dünya yıldızı geleceğine 19'luk Coulibaly'i tercih ederim.
Tek bir maçını seyretmediğim halde tercih ederim.
Abi
Dünya yıldızı: 30 yaşını geçmiş, diğer takımların maaşını karşılayamayacağı, istediği takımlardan teklif alamamış, kulübünün kurtulmak istediği adam
19'luk Coulibaly ve muadilleri: Bir çok takımın takibinde olan, kulübünün ücretini istediği gibi ayarladığı tok satıcı, alması çok zor isimler

Abi
Dünya yıldızı: 30 yaşını geçmiş, diğer takımların maaşını karşılayamayacağı, istediği takımlardan teklif alamamış, kulübünün kurtulmak istediği adam
19'luk Coulibaly ve muadilleri: Bir çok takımın takibinde olan, kulübünün ücretini istediği gibi ayarladığı tok satıcı, alması çok zor isimler

Burada 3. seçenek devreye giriyor o halde.
Garry Rodrigues, Marcao, Sarrachi transferleri tarzı bu iki gruba da girmeyen, bir şekilde yetenek sahibi fakat X,Y,Z sebeplerden potansiyeline henüz ulaşamamış ve büyük takım radarına girmemiş adamları alıp dengeli bir takım yaratmak.

Coulibaly veya moder gibi scout transferi gelsin tabi ki ama yanına da mutlaka lerma -fred bilemedin el neny gibi adamı da kiralamak lazim... 2-3 scout transferi riskli olur orta sahada en azından 1 isim üst kademelerde futbol oynamış olmalı..
Gerci yönetim bizi son dk kim gelirse gelsin moduna soktu şimdiden bizimki fantazi iste

Burada 3. seçenek devreye giriyor o halde.
Garry Rodrigues, Marcao, Sarrachi transferleri tarzı bu iki gruba da girmeyen, bir şekilde yetenek sahibi fakat X,Y,Z sebeplerden potansiyeline henüz ulaşamamış ve büyük takım radarına girmemiş adamları alıp dengeli bir takım yaratmak.

Güzel bir örnek olmuş bu tarz adamları hem ucuza alıyorsun hem de oldukça katkı sağlayabiliyor tsnin ekuban nwakaeme transferleri de buna benzer.. nedense Omar elabdullaeiden de böyle bir çıkış bekliyorum 2 maçını izledim olyde o ışığı verdi bana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt