Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir örnek olmuş bu tarz adamları hem ucuza alıyorsun hem de oldukça katkı sağlayabiliyor tsnin ekuban nwakaeme transferleri de buna benzer.. nedense Omar elabdullaeiden de böyle bir çıkış bekliyorum 2 maçını izledim olyde o ışığı verdi bana..

Doğru söylüyorsun, Omar da o gruba girebilir.
Fakat bu yöntemin kötü yanı da hep kendi yağında kavrulup giden bir hale getiriyor seni. Yani bu tarz oyuncular ile Avrupa'da çeyrek final yapmak imkansız bence.

beranda kalacaksa mac içinde bizim yari sahaya gelmeyeceksin diyip rakip forvete yakin bir yerde oynatalim. Adama modern orta saha deride kalenin önüne kadar cekiyoruz yazdığımız gollerin alayı bunun kaybettikleri. Ceza sahsamiza yakin top kaybetme luksumuz yok bu sene

Sezona rezil giriyoruz orta saha yok hızlı kanat yok
kondisyoner gec geldi
doğru düzgün hazırlık maçı yapmadık
3.lig topcusu yüzünden ne hazırlık maçı yayını var ne kamp görüntüleri
Emre akbaba sakatlanmış klupten bir açıklama iletişimsizlik iletişimsizlik iletişimsizlik

Belhanda babeli sat o paralarls 3 adam kirala + adam akilli opsiyon ile. Seneye ffp bitiyor. Marcao + Luyi ile uzat

Transfer önceliği Luyindama. Marcao ile ilgili çıkan haberler ve rakamlar doğru değil. Bu arada yarın Hakan balta da ekibe katılıyormuş kendisinin kravatlı çalışacağı bilgisi var. Hoşgeldin BALTA https://t.co/7MFVKE6A2g

Ne diyo bu g sevgisi?

Alo Moder ben Hakan Abin
1598858596963.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt