Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao olayı da yalan çıktı. Ulan yönetim yeter be defolun gidin. Sürekli uyuma politikasi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam belli ki kaynaklarından ara ara iyi bilgi kopartan bir adam. Ama daha ötesi yok, millet tesislerde pişen yemeği de adama soruyor ama o kadar bilgisi olmadığı çok belli.

Herif totosundan sıkıyor.
Yönetimden transfer haberi alan adam , antrenmanlarla ilgili bilgiyi uygulamadan mı alır.
2 ay iyi kandırdı milleti yada suyu kesildi.

Osman Şenher: ''Galatasaray, Süper Lig'in çok üstünde bir orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı. Evrak işlerinden sonra bu transfer resmen açıklanacak.''

çok çok ilginç bi dönem yaşıyoruz.. sakatlık haberi bile sızmıyor. Marcao haberleri de dış basın kaynaklı.. ya gerçekten kadro bu, böyle devam edicez, bi fırsat ransferi çıkarsa yapıcaz ya da çok derinden operasyonlar var.. inşallah 2.sidir dicem ama bu yönetime zerre güvenim kalmadı

Avrupa liglerinde transferler devam ediyor. Yapılacak transferlere göre takımlar kadroda düşünülmeyen oyuncularını kiralayacaklar. Biz kesinlikle bu transferleri bekliyoruz. Ayrıca şu ana kadar kimseyi satıp, bir transfer bütçesi oluşturamadık. Moder, Coulibaly vs. gibi oyuncuları 100k € bile olsa transfer etmemiz çok zor. Eğer iyi bir bütçe oluşturabilirsek ben ilk etapta Moder'in kesinlikle alınacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt