Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodop,gsevgisi flan geçen haftaiçi bir şeyler olacak demiyor muydu

Herif totosundan sıkıyor.
Yönetimden transfer haberi alan adam , antrenmanlarla ilgili bilgiyi uygulamadan mı alır.
2 ay iyi kandırdı milleti yada suyu kesildi.

Kolpacı olduğu zaten belliydi de yönetim adına çalıştığı da tescillendi bana göre. Takım çok iyi çalışıyormuşta, 1-2 takviye yeterli olurmuşta, taraftarı avutmaya yönelik zırvalıklar. Sürekli gelecek hafta deyip duruyordu zaten milleti oyalamak için. Duyumcu değil yönetimin kolpa hesabı.

Kolpacı olduğu zaten belliydi de yönetim adına çalıştığı da tescillendi bana göre. Takım çok iyi çalışıyormuşta, 1-2 takviye yeterli olurmuşta, taraftarı avutmaya yönelik zırvalıklar. Sürekli gelecek hafta deyip duruyordu zaten milleti oyalamak için. Duyumcu değil yönetimin kolpa hesabı.
Ben daha da kötüsü , sen ben gibi taraftar olduğunu düşünüyorum.
Maksat timeline dolsun , millet beni unutmasın diye yazıyor uzun süredir.

Ben daha da kötüsü , sen ben gibi taraftar olduğunu düşünüyorum.
Maksat timeline dolsun , millet beni unutmasın diye yazıyor uzun süredir.

Öyle de olabilir tabii ki ama 1-2 transfer yeterli olur demesi ya futboldan anlamadığını ya da yönetim adına çalıştığını düşündürttü bana.

Akıl var mantık var takımda doğru düzgün bek yedeği yok (Linnes hariç), orta saha hiç yok, hızlı kanat yok, 10 numara yok. 1-2 transfer nasıl yeterli oluyor? Sırf ligde 40 maç yapacağız.

Fred olabilir mi acaba.Fred’in oyun tarzı nasıl?Beklediğimiz basan kovalayan ortasaha mı yoksa Seri profilinde mi?

Orta sahaya
tumblr_pc6mijWbAA1ujmvy2o1_640.jpg

Ne bu abi 2 gündür medyada her gazeteci yok Gs çok önemli adamlar alacak gizli yürütülüyor yok çok önemli birini aldı son detaylar kaldı falan hayal satıp duruyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt