- 26 Eylül 2012
- 122.125
- 72.743
- 5.068
Vay be adam ayni benim 2 mesaj üstte dedigimi demis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu 31-32 saniyordum yav. Tipi yaşli gösteriyor demek. Iş yaparmi?metecan kanbur olayındaki os bu bence![]()
João Mário - Oyuncu profili 25/26
João Mário, 32, Portekiz ➤ Beşiktaş JK, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.10 mil. € ➤ * 19 Oca 1993, Porto, Portekizwww.transfermarkt.com.tr
challange olmaz mıydı?Fener Messi için inanılmaz bir proje doktor haklısın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evren abi muhabirlige dönseneVay be adam ayni benim 2 mesaj üstte dedigimi demis.
niye ilk belhanda gitmeliydi de gomis gitti
yeteneksiz de ama is ahlakina laf etmeyin yav adamin sahada olmesi falan mi lazim artik
Sanmam, kişisel görüş olarak da bakılabilir.benden bagimsiz bu, rodop nasilsa bu yorumla su an bu da oyle. transfer muhabbeti var diye yapilan basit soylemler
17-18 en iyileri gomis belh feg rodri yalniz sen bence su anki durumuyla o yorumu yaptin abiKazmaoglu kazmayi kimse istemedigi icin. Sonra isteyenlere de satmadi bizim enayiler.
Bizde de atti, fransada da baya atti. O liglerde de atarmisin üstat
8 km koşacak şekilde oynatıyorlardı zaten ortalama, Setienin takımı topu öne taşıyamayınca düşmesi normal.Messi Bayern maci önce 7 macta 48,685 km koskosmus. Mac basi 7km bile yapmiyor. Onada bir Scott Piri lazim.
Some asslover issues sayın jandarma.Noluyoo
17-18 en iyileri gomis belh feg rodri yalniz sen bence su anki durumuyla o yorumu yaptin abi
Hem yillik 3 milyondan 4 senelik sözleşmeye imzani at, aksam idmanina hazir olAtarim
Some asslover issues sayın jandarma.![]()
nedenO takimdan gitmesi gereken ilk isim Belhandaydi ama ilk giden Gomis oldu, Belhanda ise hala bu takimda.
YuhGomis bizden ayrıldıktan sonra 87 maçta 73 gol attı, 14 de asist yaptı.