Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 6.933
- 1.912
- 2.248
Cok iyi
sekidikanin vucut acayip gelismis, bu sene sans verse de terim izlesek su cocugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi
öyleMarcao ya 10 teklif gelse buradaki %99 satilsin diyecekti. Simdi 20 den asagi olursa yonetim istifa vs. 17 olursa yonetim gitmeli oyle mi ?
Yok 150 den asagi satilirsa yonetim istifa etsin diyin de rahat edin !
Çünkü satış yapabilecekleri konusunda kendilerine en ufak güvenleri yok. Şansa bala bi satış olursa transfer yaparız mentalitesiyle gidiyorlar. Bu sene son seneleri genelde böyle sonu gelen yönetmler son sene başı gözü dağıtıyorBiz salakmıyız? FFP transfer sezonu sonu bakmıyormu bilançoya? Neden illa önce satış yapmamız gerek?
Şimdi kimseyi yetiştiremedin işte senin takımın orta sahasız kamp yapıyor..
Ben futbolcu olsam bu kulübü daha nasıl ciddiye alayım? Dingonun ahırı gibi
Marcao ya 10 teklif gelse buradaki %99 satilsin diyecekti. Simdi 20 den asagi olursa yonetim istifa vs. 17 olursa yonetim gitmeli oyle mi ?
Yok 150 den asagi satilirsa yonetim istifa etsin diyin de rahat edin !
17 veripde vermiyorsak o yonetim gitmeli. Baska zaman satamayacagiz cunku.
niye sürekli saçma sapan şeyler uyduruyorsunuz? dün bir arkadaş paylaştı bu sene hiç ayak tenisi oynanmamış?
kura çekimine gelin transfer sevdalıları
kusura bakma dostum o kadar çok kendini her şeyden anlıyor sanan insan var ki seni onlardan sandım.Kinaye yapıyorum. Hakikaten ciddi ciddi hocanın idmanlarının benim yazdıklarımdan ibaret olduğunu düşünenler var..