Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kura çekimine gelin transfer sevdalıları

Fenerbahçe, Samuel Kalu ile anlaştı. Bordeaux ile kiralama konusunda görüşmeler devam ediyor. (Manu Lonjon)

Biz salakmıyız? FFP transfer sezonu sonu bakmıyormu bilançoya? Neden illa önce satış yapmamız gerek?

Şimdi kimseyi yetiştiremedin işte senin takımın orta sahasız kamp yapıyor..

Ben futbolcu olsam bu kulübü daha nasıl ciddiye alayım? Dingonun ahırı gibi

Lille'in de sahibi olan Lüksemburglu dolar milyarderi Gerard Lopez'in satın almasıyla birlikte transfer bütçesini artıran ve transferde gözünü yıldız isimlere çeviren Portekiz takımlarından Boavista, Galatasaray'dan Sofiane Feghouli'ye kanca attı.

Biz salakmıyız? FFP transfer sezonu sonu bakmıyormu bilançoya? Neden illa önce satış yapmamız gerek?

Şimdi kimseyi yetiştiremedin işte senin takımın orta sahasız kamp yapıyor..

Ben futbolcu olsam bu kulübü daha nasıl ciddiye alayım? Dingonun ahırı gibi
Çünkü satış yapabilecekleri konusunda kendilerine en ufak güvenleri yok. Şansa bala bi satış olursa transfer yaparız mentalitesiyle gidiyorlar. Bu sene son seneleri genelde böyle sonu gelen yönetmler son sene başı gözü dağıtıyor

Milan, Hakan Çalhanoglu'nun sözleşmesini 2024'e kadar uzatacak. Hakan, yeni sözleşmede yıllık 3 milyon euro alacak. [Tuttosport]

Marcao ya 10 teklif gelse buradaki %99 satilsin diyecekti. Simdi 20 den asagi olursa yonetim istifa vs. 17 olursa yonetim gitmeli oyle mi ?

Yok 150 den asagi satilirsa yonetim istifa etsin diyin de rahat edin !

99% cok fazla. Yarisi bile zor satilsin derdi o fiyata. Zaten Lyon 10 ve Atalanta 12 teklifleri var diye haberler vardi. Onlardan birisi 13-14e transferi bitirse, fazla laf eden kalmazdi. Ama ingilizler bir oyuncuyu istedigi an, calisma izini durumu var diye oyuncunun degeri 3-4 milyon yükseliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt