- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
tahrik, gaza getirme konusunda başarısızsın umut
Dusuncelerimi bildirdim.Tahrik veya gaza getirme yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 1 yil oynadi ve 1 yillik alacagi var, bu herif karin toklugunami oynamis 1 sene..Vedat Muriqi'in, Fenerbahçe'de 1 yıllık alacağı olduğu öğrenildi.
Sarı lacivertli kulüp, bu parayı kulüpte bırakmasını istiyor, Vedat ise alacağını bırakmak istemiyor.
[Hürriyet - Tahir Kum]
sosyalist soldaki pasifistlere benzetiyorum seniDusuncelerimi bildirdim.Tahrik veya gaza getirme yok.
Ooo apo diye ölüp biten dolu forumda adamın duruşu konuşmasına baksan ztn muhatap almazsın rakip takım yöneticisi olarak ama bu adam transterden sorumluBizim için bundan sonraki en büyük transfer apo gibi çapsızların sonsuza dek bir daha bu kulüpten içeri alınmaması
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adama tüm sezon para yerine çiğ et vermişler galibaVedat Muriqi'in, Fenerbahçe'de 1 yıllık alacağı olduğu öğrenildi.
Sarı lacivertli kulüp, bu parayı kulüpte bırakmasını istiyor, Vedat ise alacağını bırakmak istemiyor.
[Hürriyet - Tahir Kum]
Vedat'ın Fener'e para ödemesi lazımmış forma giydiği için.Adam 1 yil oynadi ve 1 yillik alacagi var, bu herif karin toklugunami oynamis 1 sene..
Dişlerini yaptirmislar.Adam 1 yil oynadi ve 1 yillik alacagi var, bu herif karin toklugunami oynamis 1 sene..
Gs app de ücretsiz mi yayings app yüklemedin demek ki!!