Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi ara marsilyanın aptallıgı hakkında biri ile konusuyordum da son yılların açık ara en aptal takımı olabilir avrupada

1598889262183.webp

orta saha ?

yine elalemin 5 para etmeyen kiralık döküntülerinin peşinden koşacaklar
bonservisli genç oyuncu lazım bize arkadaş kimsen yok elinde satacak sonraki dönemlerde ne halt edecez

kadro 10/11 gibi kötü değil ki abartıyorsunuz ,
defans 4 lüsü tr'nin en iyisi zaten yanına yaklaşabilen yok
keza arda form tutarsa ileri hattın emre kılınç , feghouili , ömer bayram , arda , emre akbaba ,kalırsa babel , falcao , adem , diagne iyi kötü hepsi katkı verecek düzeyde topçular
2 tane orta saha bulmamıza bakıyor olay sadece de donk-selçukla da şampiyon oldu yani bu takım :) donk-taylanda oynar bi kaç hafta
serdar özkanlı servetli sabrili baltalı sarp barış özbekli kadroyla falan mukayese bile edilemez

City tarzı takımların sadece itibar için döktüğü paraları gördükten sonra TR dışında bir gelecek ihtimali olmadığını kanıksamamız lazım artık.
Lig için kadro kurup kavrulup gitmeli artık. Avrupa’dan da fazla bir maç yapmadan elenen takım lig için avantajlı konuma geçiyor

Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.

hedef23

Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.

hedef23
Bu sene tutturdu baya , umarım doğrudur.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hedef23

Nainggolan.
Değilse bile bu tarz adamlar artık beni hiç heyecanlandırmıyor.

hedef23

1598889570613.webp

bu arada malatya benjamin tetteh denen takozla görüşüyormuş
muhtemelen 1 milyona falan transfer ederler. 10 milyon girecekti şu heriften allah korumuş resmen
diagne falan alındı ama kıyaslanmaz bu diagneyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt