Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bi ara marsilyanın aptallıgı hakkında biri ile konusuyordum da son yılların açık ara en aptal takımı olabilir avrupada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi ara marsilyanın aptallıgı hakkında biri ile konusuyordum da son yılların açık ara en aptal takımı olabilir avrupada

Bu sene tutturdu baya , umarım doğrudur.Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.
hedef23![]()
Sıra jakupta
Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.
hedef23![]()
Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.
hedef23![]()
hakan ozmert
hakan arslan
aytac kara
ne zaman gelecekler
Ee cüsOha bu ne lan
Messi'nin Manchester City'den aldığı teklif:
• 250 milyon € imza parası
• 5 yıllık sözleşme
• Yıllık 100 milyon € brüt maaş (Diario Sport)