Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7321.webp

bu arada malatya benjamin tetteh denen takozla görüşüyormuş
muhtemelen 1 milyona falan transfer ederler. 10 milyon girecekti şu heriften allah korumuş resmen
diagne falan alındı ama kıyaslanmaz bu diagneyle
fatih hocanın oyuncu bilgi havuzunun nekadar kıt oldugunun kanıtı gibi.kafayı bu takoza taktı nerdeyse 10 milyonu iteleyecekti prag bize.

Iyi de bizde yok fb de mi var?

Hadi onu ali koç cozuyor diyelim, banka yapilandirmasi yaptik ve 2 yil faiz ve borc odemiycez, CL odemesi geldi, o kadar zirnik yok olamaz.
Zırnık var elbette demek istediğim şu beceriksiz ve elde olan az parayı kullanamayan bir yönetim.var 2 yıl şampiyon olduk 1 tane bile oyuncuna nasıl teklif gelmez nasıl satamazsin
Fener tamamen bitik uzun vadeli gelecek sponsor paraları.bile temlikli 2023e kadar
Koç için bu yıl.secim senesi yani son kurşunu atıyor şakır şakır cebinden harcıyor bizde böyle birisi şu an olmadığı için kiralık transferi bile yapamıyoruz kiralık için 2civari para vermen gerek bunu veremiyoruz millette sanıyor biz tasarruflu davranıyor
Maddi kısımlar dışında birde yöneticilik olarak rezalet yonetiliyoruz istediğimden değil ama mensah ve mert karakterisiz yoneticilik beceriksizligidir açık.ve net
Bu sene çok alternatifli kadro kurmamız lazımdı 60tan fazla.mac oynanacak ve şu an kadro yok 1 hafta sonra sezon başlıyor

LÜE’nin kasıtlı olarak beklentiyi yükseltip yönetimi zor durumda bırakmaya çalıştığını düşünüyorum. Söyledikleri tamamen kolpa itibar etmeyelim.

Levent Ümit Erol: En fazla 3-4 gün talep ediyorum. Muhteşem 2 isim geliyor Galatasaray'a. Yer yerinden oynayacak ve yönetim hakkındaki olumsuz tüm algılar ortadan kalkacak. Geçen sene Falcao'yu ilk duyuran bendim. Sadece bekleyin.

hedef23

kadro 10/11 gibi kötü değil ki abartıyorsunuz ,
defans 4 lüsü tr'nin en iyisi zaten yanına yaklaşabilen yok
keza arda form tutarsa ileri hattın emre kılınç , feghouili , ömer bayram , arda , emre akbaba ,kalırsa babel , falcao , adem , diagne iyi kötü hepsi katkı verecek düzeyde topçular
2 tane orta saha bulmamıza bakıyor olay sadece de donk-selçukla da şampiyon oldu yani bu takım :) donk-taylanda oynar bi kaç hafta
serdar özkanlı servetli sabrili baltalı sarp barış özbekli kadroyla falan mukayese bile edilemez
3 yıl top görmeyen arda form tutarsa feghouli poposunu kaldırırsa falcao sakatlanmazsa filan diye yola çıkılmaz sezona kötü bir ivmeyle başlarsak şampiyonluk gider o yüzden yangın yapmakta haklı taraftar geçen sene transferler gecikti gördük ne olduğunu terim sayesinde topladık pandemiye kadar ama her zaman o motivasyonda olmaz terimde pandemi sonrası gördük bunu

Diagne'nin direkten dönen topu dışında 0 heyecan, Diagne lige iyi girmeli ki elimizdeki değeri parlatalım, bence penaltıyı Diagne atmalıydı, Falcao kariyer sonu zaten, Diagnenin önünde yıllar var.

Levent Ümit Erol: En fazla 3-4 gün talep ediyorum. Muhteşem 2 isim geliyor Galatasaray'a. Yer yerinden oynayacak ve yönetim hakkındaki olumsuz tüm algılar ortadan kalkacak. Geçen sene Falcao'yu ilk duyuran bendim. Sadece bekleyin.

hedef23
Rica ediyorum şöyle kolpacıları paylaşmayın.

100 brüt kolpadır çünkü net 53 oluyor vergi profu messi ve 3kağıtçı araplar öyle bi işe girmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt