Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyanın olduğu bir dünyada bu tür kolpa haberler le yönetimleri zor duruma düşürmek çok basit heleki bizim ülkemizde

Yönetimin 3 senedir alıış satış konusunda herkes aynı fikirde zaten
soqim alış satışa sen kadro yapılandırmasını sistematikleştirememişsin ve hep götün tutuşarak taraftar oyalıyorsun kendi oyuncuna deger katmadan kelepire veriyorsun ne diyorsun yusuf günay mısın bu tepki olması lüenin kolpası degil lüe'nin kolpasının buna sebep olmasına olanaka saglayan güven asla vermeyen yönetim. gene özneye bakıcaksın yoksa kim takar götüne lüeyi

Sergen cesaret edip gençleri çatır çatır oynatıyor Fatih hoca gençleri oynatiyorum der ama nerde genç Ali Yavuz içerden torpil.bulamasa o da heralde yine kiralık giderdi
Neden denemiyorsun hocam bartugu dene isik kaani dene yunusu dene
Ahmet'i jimmyi seneri oynatmak ne kazandirdi bize de şimdi ne kazandıracak

soqim alış satışa sen kadro yapılandırmasını sistematikleştirememişsin ve hep götün tutuşarak taraftar oyalıyorsun kendi oyuncuna deger katmadan kelepire veriyorsun ne diyorsun yusuf günay mısın bu tepki olması lüenin kolpası degil lüe'nin kolpasının buna sebep olmasına olanaka saglayan güven asla vermeyen yönetim. gene özneye bakıcaksın yoksa kim takar götüne lüeyi

Ben yönetime sallamayalım demiyorum sadece lüe gibi kolpacılara itibar vermeyelim diyorum sadece

Ben yönetime sallamayalım demiyorum sadece lüe gibi kolpacılara itibar vermeyelim diyorum sadece
tamam ben de yönetim güven verseydi zaten lüe gibilerin saçmalıkları zaten taraftarda etkisi olmıcaktı. böyle diyerek yönetime olan enerjiyi dagıtmaın anlamı yok

Kimsenin yönetime sallamayın dediği yok. Hep beraber sallayalım.
LÜE’nin amacı beklentiyi yükseltip taraftarı hayal kırıklığana uğratmak. Yok dünya yıldızıymış, yok yer yerinden oynayacakmış vs.. tamamen kolpa
Bir halt olacağı yok. Yarın bir gün çıkar son anda pürüz çıktı der kolpacı.

Kimsenin yönetime sallamayın dediği yok. Hep beraber sallayalım.
LÜE’nin amacı beklentiyi yükseltip taraftarı hayal kırıklığana uğratmak. Yok dünya yıldızıymış, yok yer yerinden oynayacakmış vs.. tamamen kolpa
Bir halt olacağı yok. Yarın bir gün çıkar son anda pürüz çıktı der kolpacı.

Anlatmak istediğim tam da bu işte yarın taraftarın beklentisi dışında x futbolcu gelecek hani yıldız gelecekti diyerek yangın çıkaranlar olacak sosyal medya da bu tür tipler fazlasıyla mevcut

Son Dakika!
Ünlü Instagram sayfası 433'ün Türk admini Metecan Kanbur 19.30 sularında evine giderken kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalandı! Olayı hafif sıyrıklarla atlatan Kanbur, "ortasahaya kimin geleceğini söylemeyeceğim" ifadelerini kullandı. (@ckstatistic)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt