Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Bonaventura çöptur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Ümit Erol: İsim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. Bu yüzden isim vermiyorum. Oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. Çok değil en fazla 3-4 gün içinde Galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.
hedef23![]()
Yaşıyor yalanı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayır anlamadığım bu fırsatlara bi gs mi çökecek bir sürü gözünü dört açmış takım varFırsat transferi: yerde para bulmak
Ali yavuz tip olarak ben futbolcuyum Diyor Ama yetenek olarak ne durumda hic izlemedim kiralik gittigi dönemde
Bilgisayara karşı oynuyoruz.hayır anlamadığım bu fırsatlara bi gs mi çökecek bir sürü gözünü dört açmış takım var
Büyük ihtimalle ölmüştür zaten taraftar artık o kadar ümitsizki bedduaları bile imkansız2 tane ortasaha almayanin kaynanası ölsün
bonuslarla 20 diyorlar vedatı bize aldırmayan siyasetin de rizenin de abvMuric zu Lazio 20m + başka opsiyonlar
Biz hala kendimizi kandıralım. Gol kralını satamayan yönetim
Bu fiyatın gercek olduguna inanıyonmu resmen şikeMuric zu Lazio 20m + başka opsiyonlar
Biz hala kendimizi kandıralım. Gol kralını satamayan yönetim
Alsak satacak yönetim mi var? Gol kralını bile bedava verecekbonuslarla 20 diyorlar vedatı bize aldırmayan siyasetin de rizenin de abv