Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet transferi bitirdi , biz daha transfer sezonunu açmadık bile.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

DjEqlnLXsAERu40.jpg

Ali satmış Veli satmış önemli değil. Biz elmas bulsak bok fiyatına satamıyoruz.
Sadece bu yonetimde degil. Onceki yonetimlerde ayni bok yani.

Jardele 20m dollar verip ertesi sezon çips+2 şişe pepsi colaya satan yine bizim eski yonetim. Grosskreutz skandalı, Arda'nın atletico transferi, Elano, Diagne vsvs.

Transfer yapmamız bir 10 15 sene yasaklansa keşke uefa az bile yapiyo

Fırsat transferi bir tek Sneijder gördüm bugüne kadar çünkü ınter ekonomi olarak küçülmeye gidiyordu sneijder Hollanda milli takımının 10 numarasiydi o dönem kaka da olsaydı fırsat transferi olabilirdi büyük yıldızlar ama başka hiçbir oyuncuyu Falcao ve Drogba da dahil yaşları gereği fırsat transferi olarak görmemek lazım 35 yaşında ki adam fırsat transferi olmaz

Sadece bu yonetimde degil. Onceki yonetimlerde ayni bok yani.

Jardele 20m dollar verip ertesi sezon çips+2 şişe pepsi colaya satan yine bizim eski yonetim. Grosskreutz skandalı, Arda'nın atletico transferi, Elano, Diagne vsvs.

Transfer yapmamız bir 10 15 sene yasaklansa keşke uefa az bile yapiyo

Arda olayinda yonetimi suclu bulmuyorum
Son anlarda gitmek isteyen oydu ve sozlesmesinin son seneseydi galiba

Fırsat transferi bir tek Sneijder gördüm bugüne kadar çünkü ınter ekonomi olarak küçülmeye gidiyordu sneijder Hollanda milli takımının 10 numarasiydi o dönem kaka da olsaydı fırsat transferi olabilirdi büyük yıldızlar ama başka hiçbir oyuncuyu Falcao ve Drogba da dahil yaşları gereği fırsat transferi olarak görmemek lazım 35 yaşında ki adam fırsat transferi olmaz
Feghouli fırsat transferiydi. 4.5 milyon euro bonservis o dönem Feghoulisi icin baya uygundu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt