Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao da yapti mesela

Falcao 3 senelik sözlesmeyi kapti diye yapti. Adam orda senede 9 milyon aliyordu ve bizde primlerle 7 milyon aliyor. Yani 3 senede 21 milyon alacak. Orda sözlesmesini uzatsa, adamlar bedavaya saldiklari ve orda kalsa sezon sonu 34 yasindaki Falcaoa 6 milyon net ve 2 senelik sözlesme önermezdi.

Thiam guzellemeleri başlamış. Adam marsta flan oynamadı gözümüzün önündeydi ne bok olduğu belli zaten şahsen pasadayken bize kitleyecekler diye korkuyordum. 3-4 maç sonra küfürler havada uçuşur. Bi hazırlık maçında gol attı diye adama methiyeler düzüyorlar. Trabzon-prag maçıydı yanlış hatirlamiyorsam. 7-8 kişilik Arkadas grubuyla maçı izliyoruz. Sörloth oyuna girecek. Dedim ki iyi oyuncu bi kaç maçını izledim dedim neyse sörloth oyuna girdi bu ne lan kazma kütük gibi duruyor. Totosunu kaldiramiyor flan bi kaç dk sonra sörloth golü yazdı. Herkes bi anda döndü iyimis lan bu nerden bulmuşlar bu adami bi gol ya bi gol bi kaç dk önce adama kazma v.s laflar diyenler bi anda döndü. Maalesef ulkemizde ki futbol anlayışı bu

yusuf ne diyorsun kelimelerin maddelesşse üstüne sıçmam hala laf yapıyorsun babele deden mi verdi 3,5 3 yıllık kontratı
gs die kduuran diagneyr 2,5

Nerde iyi takimimiz var. Bu kadroyla sezona girersek, ilk 5 girmeye zorlaniriz.

Thiam guzellemeleri başlamış. Adam marsta flan oynamadı gözümüzün önündeydi ne bok olduğu belli zaten şahsen pasadayken bize kitleyecekler diye korkuyordum. 3-4 maç sonra küfürler havada uçuşur. Bi hazırlık maçında gol attı diye adama methiyeler düzüyorlar. Trabzon-prag maçıydı yanlış hatirlamiyorsam. 7-8 kişilik Arkadas grubuyla maçı izliyoruz. Sörloth oyuna girecek. Dedim ki iyi oyuncu bi kaç maçını izledim dedim neyse sörloth oyuna girdi bu ne lan kazma kütük gibi duruyor. Totosunu kaldiramiyor flan bi kaç dk sonra sörloth golü yazdı. Herkes bi anda döndü iyimis lan bu nerden bulmuşlar bu adami bi gol ya bi gol bi kaç dk önce adama kazma v.s laflar diyenler bi anda döndü. Maalesef ulkemizde ki futbol anlayışı bu
Hocam diagne nin orta bacagi daha uzun. Nesini ovuyolar bunun @Onur Bakır

gazeteciler daha büyük mal yahu ne soracagini nasıl cevaplayacagini bilmiyorlar. Ya kardeşim sorulması gereken belli iken nerede bir mal soru var hep onu soruyorlar

Rodop ne dediyse birebir aynısını söyluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt