Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan adam ne bok yemeye çıkarsın televizyona, gece gece bitirdin bizi Allahın cezası herif.

Senin menfaatini, kriterini seveyim. Neredeydi ulan menfaatiniz Babel, Diagne ve Onyekuru ile yarım yamalak sözleşme imzalarken?

Falcao ile imzalarken neydi mesela kriterimiz, menfaatimiz, şartlarımız.

Ulan bir şey bildiğiniz yok menajerlerin köpeği olmuşsunuz öyle bekliyorsunuz işte biri boşa çıkar da bedava alırız diye.

Sizin gibi yönetimin ben.

360

kıymetini bilemedik büyün üstadın.

Maas bütcesi suan da 36-37 milyon euro galiba

Belhanda veya babel satilacak yerine 2 orta saha gelecek ve transferi kapatacagiz Ama nezaman olacak bunlar lig basliyor sonucta

Özetle bonservissiz oyuncu olursa düşük yıllık ücretli o zaman transfer yapacağız diyor. Josef de Souza'yı Başakşehir almazsa biz alacağız gibi.

Belhanda gitmez çoktan kadro dışı bırakılmalıydı para kazandırmadan gitsin maaşından kurtulsak yeter

Kesin Başkan adayı olacak bu. Kendini televizyonda göstermiş istemiş belli onun için çıkmış

Geçmiş olsun .
Marcao'ya da teklif yokmuş. Yok hoca Newcastle diye bağırmış filan.
Geçiniz.
Konuya kilit vuralım. İlk yarıyı bu kadro ile oynarız.

eldekilerden kimse gitmek istemiyor. nereye indiriyor ya. hatta geçen sezondan bile yüksek olursa şaşırmam.
Nagatomo mariano lemina seri Nzonzi gibi yüksek Maasli oyuncular ayrildigi icin 33-34 bandina dusurduk maas butcesini Ama yaptigimiz transferlerle galiba 36-37’ya yükseldi tekrar

bu demek oluyor ki 2 orta saha alinirsa dusuk butceli oyuncular olur

Yönetimle hoca arası acayip gergin anlaşılan. Herkes işini yapacak lafı boşa söylrnmiş bir şey değil

Thiam maalesef katli yapacaktır fenere..Kasımpaşa da da çok etkiliydi oyun görüşü falan iyi..

Böyle bir adamı ligdeki rakibine bedavaya vermek nasıl bir skandaldır nasıl bir rezilliktir..
Oyuncuu zerre dikkatimi cekmedi ama thiamin hala belese transfer olduğuna inanacak kadar safsan diyecek bisey yok.asıl skandal senin yorumun.yorumunu bu yuzden ciddiye alamiyorum.diagneyi cok ovduklerinde israrla beğenmediğimi soyledim.ama thimain diagneden iyi olduğunu flan da düşünmüyorum.iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt