Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Denizden 3 römorkerle müdahele ediliyomuş. Saray denen yerde çıkmış yangın 3. katta... Alt kata inmemiş...KAgir bir yapıymış. Dış duvarlar betonarme iç duvarlar ahşapmış o nedenle hızlı yanmış... Binadaki tozlar yıllar içinde barut gibi oluyomuş...

Kamil abi ahşap olduğunu biliyorum da, orman yangını değil ki orası ya, orası anında köpüğe boğulup oksijenden tamamen izole edilmeliydi. Resmen garip itfayeciler amatörce uğraşıyolar.

Transfer Nöbeti

Sırf içerisinde Galatasaray kelimesi var diye sevinen bir sürü kuş beyinli var...

Allah belanızı versin alayınızın...

Bu zihniyette olanlara nefretimiz ve kinimiz asla dinmeyecek!

Aklınızdan çıkartmayın bunu...

Sent from my iPad using Tapatalk

Denizden 3 römorkerle müdahele ediliyomuş. Saray denen yerde çıkmış yangın 3. katta... Alt kata inmemiş...KAgir bir yapıymış. Dış duvarlar betonarme iç duvarlar ahşapmış o nedenle hızlı yanmış... Binadaki tozlar yıllar içinde barut gibi oluyomuş...

Abi valla ilk görünce çok üzüldüm.Birebir yaşadım abi bu yangın olayını.

Şu an gördüğüm görüntülerden sonra, restorasyon yapmak için ortada birşey kalmadı gibi birşey:sad007:

Resmen yangın gittikçe çoğalıyor,

Sağlam cukka yapacak tepedekiler Allah belalarını versin

047a667e64d111e2bfbf22000a9f1935_7.jpg

Transfer Nöbeti

Yanıyor canım üniversitem.Galatasaray'ımın tarihi.gözü kaldı birilerinin heralde.çok üzüldüm öyle bi atarlandım kardeş.

Yapma ya.. Antremandan yeni ciktim mal mal seyler yaziyorum bide..

Yangin sebebi bellimi? Ligtv nin sitesinde felan hic bisey yok ?

Umarim restore edilir/edilebilir!!

Tarihi bina bi şekilde restore edilir ama giden kaybolan bilgi nasıl geri gelir bilmiyorum....

NTV canlı yayın yapıyor. NTVSpor değil... Şu an reklam var gerçi...

Yapma ya.. Antremandan yeni ciktim mal mal seyler yaziyorum bide..

Yangin sebebi bellimi? Ligtv nin sitesinde felan hic bisey yok ?

Umarim restore edilir/edilebilir!!

Edilecek bir şey kalmadı 2 saattir cayır cayır yanıyor.Helikopter takviyesi bile yapılmadı okulu yıkıp otel yapacak itin tohumları

renktaşlar yapmayın koskoca üniversiteyi yakacak kadar da gözü dönmüş insanlıktan çıkmış olunmaz o kadar da değildir yani (umarım)

Renktas malesef burasi Turkiye. Hersey cikar ve para icin. Kim takar tarihi eseri, sanat'i, kulturu..

bu arada güzel bi haber.hawkins madde kullanmadığını söylemiş.gün boyunca twitterdaki ve fenerli medyadaki mallara inananlar rahatlasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt